Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.9 C
Athens

Δύσκολο ξεκίνημα βδομάδας για 3 ζώδια

Ζώδια σήμερα Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο. Αυτή η όψη έχει δυο αναγνώσεις.

ΚΡΙΟΣ
Η Δευτέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας και το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε στον εαυτό μας προβλήματα, λες κι αποφασίζει για το πρόγραμμα μας κι αυτά που θα κάνουμε κάποιος άλλος για μας. Μην βάζετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας. Αν κάτι σας αρέσει μπορείτε να του διαθέσετε περισσότερο χρόνο. Ακόμη δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά δημιουργικότητας και στο πιο ρουτινιάρικο καθήκον από αυτά που έχετε να διεκπεραιώσετε. Έτσι θα το κάνετε πιο ενδιαφέρον και θα το ολοκληρώσετε πιο γρήγορα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας συμβάλλοντας στο άγχος. Σήμερα επίσης είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις και σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχουν κάποιες μέρες που οι πιέσεις είναι αναπόφευκτες είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν όμως προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους, στο τέλος θα δυσαρεστήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η πορεία της Σελήνης στον Κριό και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άτονοι, χωρίς ενέργεια ή μπορεί να βγάζουν στην επιφάνεια περισσότερο άγχος και στρες. Μην πιέζεστε λοιπόν περισσότερο απ’ όσο αντέχετε κι επίσης δεν είναι κακό να δυσαρεστήσετε κάποιους αν δεν θέλετε να έχετε πολλά-πολλά. Εκμεταλλευτείτε τις πρωινές ώρες στη δουλειά για να είστε παραγωγικοί και να ξεμπερδέψετε με τις εκκρεμότητες που έχετε. Επίσης, αποφύγετε τις υπερβολές στην έκφραση των απόψεων σας και να είστε πεισματάρηδες. Αυτή είναι μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα για όλους μας, αλλά για σας λίγο περισσότερο, εξαιτίας της Σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα για σας είναι η Δευτέρα με πολλά να πείτε και να πράξετε, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και πολλά απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή λίγη γκρίνια παραπάνω στη δουλειά. Με κάποιο τρόπο θα αποσπούν την προσοχή σας διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα και δεν σας αφήνουν να εστιάσετε σε όλα αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε. Η βιασύνη θα κάνει τα πράγματα χειρότερα όμως με τη Σελήνη στον Κριό. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, είναι πιθανό να δίνετε υποσχέσεις ή να αναλαμβάνετε πράγματα που ο όγκος τους μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία παρακάτω. Ας είστε λοιπόν λίγο πιο φειδωλοί στις υποσχέσεις που δίνετε και σε αυτά που δεσμεύεστε να αναλάβετε κάπως επιπόλαια, άσχετα αν η πρόθεσή σας είναι καλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου σήμερα σε όλες τις δραστηριότητες σας και κυρίως στις οικονομικές σας δοσοληψίες είναι η αυτοσυγκράτηση και η πειθαρχία. Επειδή θα είστε πιο επιρρεπείς σε αγορές απ’ ότι συνήθως, ελέγξτε καλά αν αυτά που θέλετε να πάρετε σας χρειάζονται όντως ή απλώς είναι μέσα στα πλαίσια της παρόρμησης και των επιπόλαιων αγορών. Φυσικά αν κάτι το χρειάζεστε πραγματικά δεν σας εμποδίζει κανείς να το πάρετε, αλλά προχωρήστε με λογική κι όχι με βιασύνη και παρόρμηση. Κατά τα άλλα, η δουλειά ή οι πρακτικές σας υποχρεώσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό στον τομέα της καριέρας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να σας εκνευρίζουν διάφορα, καθώς ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, ειδικά με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή μπορεί να θεωρείτε ότι κάποιοι στενοί συγγενείς σας λειτουργούν υπερβολικά, δραματοποιώντας αυτά που τους συμβαίνουν. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας (ίσως το πιο δύσκολο στη σημερινή μέρα) και προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στις δικές σας προσωπικές επιδιώξεις παρά στους άλλους, ακόμη κι αν είναι οι πιο αγαπημένοι σας άνθρωποι. Σήμερα πλανάται μια τάση υπερβολής από τη μια και βιασύνης από την άλλη με τη Σελήνη στον Κριό. Εσείς κοιτάξτε να πάρετε τον χρόνο σας και να διευθετήσετε αυτά που είναι σημαντικά για σας. Μάλιστα θα σας προέτρεπα να μην αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις ή δράσεις, καθώς οι συνθήκες θα είναι πιο απρόβλεπτες από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή, λόγω της έκλειψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Δία, σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Κριό, σας δίνει μια γερή ώθηση στο ξεκίνημα της εβδομάδας να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με τις δουλειές και τις όποιες ευθύνες σας. Μάλιστα, θα σας πρότεινα να αξιοποιήσετε τις πρώτες δυο μέρες της εβδομάδας, καθώς μετά την Τετάρτη θα επικρατούν πιο ασταθείς και απρόβλεπτες συνθήκες με την επιρροή της έκλειψης και της αντίθεσης του Άρη με τον Ουρανό. Σήμερα ακόμη είναι πιθανόν να εκνευριστείτε για οικονομικά θέματα ή στις καθημερινές δοσοληψίες σας με τους συνεργάτες σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην πιάνεστε από μια λέξη ή μια κίνηση και το αναγάγετε σε μείζον θέμα.

ΖΥΓΟΣ
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία απαιτεί να δείξετε περισσότερο αυθορμητισμό στις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες, αλλά μη θεωρήσετε δεδομένα κάποια πράγματα και έχετε απέναντι τους μια προκλητική στάση. Ακόμη, φανείτε ιδιαίτερα μετριοπαθείς σε οικονομικά θέματα, καθώς η όψη αυτή τείνει σε υπερβολές και επιπόλαιες κρίσεις. Η Δευτέρα εστιάζει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών, αλλά με τη Σελήνη στον Κριό και σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας, καθώς οι άλλοι μπορεί να αξιώνουν από σας διάφορα πράγματα ή μπορεί να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Δία ωθεί τη σκέψη σας στα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ φαίνεται ότι είστε πολύ πρόθυμοι να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στην καριέρα. Γενικά είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να σκεφτείτε το παρακάτω της ζωής σας, είτε αφορά δουλειά, είτε σπουδές, τα οικογενειακά σας θέματα, αλλά σιγά-σιγά και χωρίς βιασύνες και επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε βρισκόμαστε σε περίοδο εκλείψεων που δημιουργεί μεγαλύτερη ρευστότητα. Αυτό σημαίνει και απρόοπτα, καθυστερήσεις ή και νέα δεδομένα. Σήμερα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας και σε νοητικό επίπεδο και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξισορροπήσετε τις διαφορετικές υποχρεώσεις σας τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο κι αν κάτι που μπορεί να σας προτείνουν σας φαίνεται φανταστική ιδέα, καλό είναι σήμερα, μια μέρα που η υπερβολή πλανάται στον αέρα, να είστε κάπως πιο μετριοπαθείς στις αντιδράσεις σας. Μολονότι όταν κάτι σας αρέσει χαίρεστε σαν τα μικρά παιδιά, καλό είναι να τιθασεύσετε την παρόρμηση σας και να δείξετε πιο συγκρατημένη αντίδραση. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία ή συμβόλαιο όσο κι αν σας πιέζουν οι άλλοι. Πάρτε τον χρόνο σας όπως πρέπει και μην πιέζεστε. Από την άλλη, σήμερα φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σε κάποια δραστηριότητα, διότι το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο στο πρόγραμμα σας και δώστε άδεια στον εαυτό σας να χαλαρώσει το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να φανεί βοηθητικό για το πορτοφόλι σας. Αν δουλεύετε πολύ σκληρά και νιώθετε ότι σας αξίζει μια αύξηση, ίσως πρέπει να κάνετε μια συζήτηση. Αλλιώς, αν ελπίζατε να βρείτε χρήματα από μια άλλη πηγή, πρέπει να ψαχτείτε με κάθε τρόπο. Αν δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι στο οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας που έχετε κάνει, μπορείτε τώρα να επανέλθετε και να το ξαναδείτε, αλλά χωρίς υπερβολές και με τρόπο που δεν θα κάνει τους άλλους να σας χαρακτηρίσουν περίεργα. Αν υπάρχει παρόλα αυτά κάτι που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας, καθώς η Σελήνη από τον Κριό στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και τις υποχρεώσεις σας σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στο ζώδιο σας, την κύρια σημερινή όψη, μπορεί να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και μάλιστα να επωφεληθείτε επαγγελματικά από μια τέτοια συνθήκη. Δεν χρειάζεται ούτε να έχετε συστολή ούτε φυσικά να πάτε στο άλλο άκρο. Όμως μην κρύβεστε κιόλας τώρα που ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα της καριέρας και ο Δίας εξακολουθεί το ταξίδι του στο ζώδιο σας. Η Σελήνη στον Κριό στον τομέα της επικοινωνίας προσφέρεται και για να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα ή την εβδομάδα σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα από σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και απαιτητικά να τα βάλετε στις πρώτες δυο μέρες και μην αφήσετε σημαντικές συζητήσεις ή δύσκολα θέματα από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή που θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της έκλειψης.

ΙΧΘΥΕΣ
Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο σήμερα προσφέρεται για να ξεκινήσετε τη μέρα και την εβδομάδα σας με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και να κάνετε πράγματα πέραν των υποχρεώσεων σας που ευχαριστούν κι εσάς. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς, αλλά και τα έξοδα. Η πειθαρχία είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις υπερβολές του Δία όταν βρίσκεται μέσα στον τομέα της υγείας. Η Σελήνη στον Κριό ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς κι εκεί θα έχετε περισσότερο άγχος, διότι θα υπάρχει μια τάση βιασύνης από όλους μέσα στην ημέρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...