Έχεις σχέδιο, Κυριάκο;

63

Κυριάκο, αν υπάρχει σοβαρό επιτελείο αναλυτών θα πρέπει μέσα στο αρχικό background και situation analysis να ερευνηθεί με ποιους μηχανισμούς ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε τόσο αθόρυβα και ύπουλα στη δεύτερη θέση στις εκλογές του 2012. Το ότι ανέβηκε ίσως να μη σας φαίνεται περίεργο, και αυτό είναι κατανοητό, αν και, αυτή η στιγμή ήταν το σημείο καμπής που μας έφερε ως εδώ, στο εφιαλτικό παρόν.

Το ότι ανέβηκε ΤΟΣΟ αθόρυβα ώστε από ότι θυμάμαι να έχει πανικοβληθεί το βράδυ των τότε εκλογών το ΠΑΣΟΚ που συνειδητοποίησε σε μια στιγμή ότι χωρίς καμιά προειδοποίηση δημοσκοπική ή άλλη είχε χάσει εν μία νυκτί σημαντικό κομμάτι της δύναμής του, αυτό, συγνώμη, είναι ένα θέμα. Όχι το ποιους έχασε ή το που πήγαν (…) αλλά ότι αυτή η μαζική φυγή δεν καταγράφτηκε πουθενά!

Και ναι, ξέρουμε ότι οι «αγανακτισμένοι» ήταν ένας Δούρειος Ίππος ώστε να διαχυθεί η εθνολαϊκίστικη ιδεολογία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στους απελπισμένους, με τεχνογνωσία ΤΕΝΕΟ, διαφόρων «initiatives» και κάποιων Ιron ladies»…

Ερώτηση: Έχετε ερευνήσει αν -για οποιονδήποτε λόγο βρε αδερφέ, κουβέντα κάνουμε- ο ίδιος ή κάποιος ομοειδής μηχανισμός βρίσκεται ΤΩΡΑ εν υπνώσει και κάποια στιγμή επανενεργοποιηθεί και σας πλαγιοκοπήσει είτε ενώ θα κάνετε αναλύσεις και εκθέσεις ιδεών για το πόσο άδικη ήταν η ήττα Σαμαρά το 2015, είτε ενώ θα κάνετε «δημοκρατικό διάλογο» με «επιχειρήματα» στου κουφού την πόρτα;

Προσοχή διότι ο Βαρουφάκης αποκάλυψε εξίσου αθόρυβο με το παραπάνω, σχέδιο δραχμής και κανείς σας από εσάς που σας προσλαμβάνουμε για να μας προστατεύετε (αυτή είναι η ψήφος προς ένα αστικό κόμμα, δεν είμαστε πελάτες σας, εργοδότες σας είμαστε) δεν πήρε χαμπάρι, δεν φάνηκε να αναρωτήθηκε προς τι όλες αυτές οι επαφές και τα πήγαινε-έλα στο ‘Οστιν του Τέξας ή την Λατινική Αμερική ακόμα και πριν τις εκλογές του 2012. Κανένα «political intelligence» σας δεν είδε το Pearl Harbor της αστικής τάξης όπως ερχότανε, και από πουθενά δε διέρρευσε το σχέδιο δραχμής των αντιπάλων.

Ταυτόχρονα οι Βαξεβάνηδες αλώνιζαν και διάβαζαν βουλωμένα γράμματα και μιλούσαν αποπροσανατολιστικά για βοθροκάναλα, διαπλοκές, «Μίζενς» κλπ, ολόκληρα ντοκιμαντέρ «Debtocracy», «Katastroika» έβγαιναν προειδοποιώντας τους χαχόλους για δήθεν εκτροπές ενώ η πραγματική εκτροπή ετοιμαζόταν από αλλού, δυο χρόνια πριν τις εκλογές! Και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανένας σας! ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Διαβάστε επίσης:  Σοκάρει ο Μάκης Βορίδης με απόφασή του για τους νέους αγρότες! (φωτό)

Χώρια το τι έκανε η υπόλοιπη Ευρώπη η οποία και αυτή δεν φαίνεται να έπαιξε καθαρά και προς το συμφέρον των χρήσιμων ηλίθιων που την υποστηρίζουν. Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, η μάχη συνεχίζεται. Θα επανέλθουμε όμως γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Επειδή λοιπόν δεν υπάρχουν περιθώρια νέων αιφνιδιασμών, ρωτάμε ευθέως: Έχετε τους μηχανισμούς να παίξετε σκάκι απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους; Το είδατε, τα ετοίμαζαν χρόνια, δεν είχατε πάρει χαμπάρι τίποτα Και είναι και επίμονοι, δεν παραιτούνται αλλά θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Και βάρδα μην εκεί, το 2019 που περιμένετε εκλογές για να «δικαιωθείτε» (και εμείς μέσα στην αφέλεια μας, για να γλιτώσουμε…), σας τραβήξουν κανένα δημοψήφισμα για το τι χρώμα έχουν τα αυγά του τσαλαπετεινού. Και τότε για ευνόητους λόγους θα τρέχουμε όλοι!

Χώρια φυσικά και οι υπονομευτικές κινήσεις των δραχμιστών-κρατιστών εντός ΝΔ.

Το λέμε για να σας προειδοποιήσουμε διότι από τη μια φοβόμαστε αλλά από την άλλη είμαστε όμηροι διότι δεν έχουμε τα μέσα ούτε και τους πόρους για να κάνουμε τέτοιου είδους έρευνες.

Αν δεν είστε ικανοί να φέρετε εις πέρας ΚΑΙ αυτό το έργο ΕΚΤΟΣ από τις εκθέσεις ιδεών και τις ομιλίες της βουλής, well, «find someone who can» που λένε και στις ταινίες. Σε περίπτωση εθνικής καταστροφής ή δυσμενών εκλογικών αποτελεσμάτων οι συνέπειες θα είναι πολλαπλές. Να σας το πω κι’ αλλιώς: Κάθε κατεστραμμένη οικογένεια είναι και χαμένες ψήφοι διότι ο κατεστραμμένος δίνει αγώνα ζωής και δεν τον ενδιαφέρει -πλέον- να «δικαιωθεί» κάποιος. Και κανείς δε θα προστατεύεται όταν το 70% των Ελλήνων θα έχει χάσει περιουσίες και ζωές. Άσχετα αν φταίνε ή όχι, ή τους αποκαλούμε «γίδια», «βόδια» και λοιπά μηρυκαστικά. Προλάβετε για να έχετε.

Συγνώμη για την αμεσότητα αλλά δεν περισσεύει καιρός για μισόλογα. Και δε θέλουμε να καταστραφούμε από την ολιγωρία ή τις κρυφές ατζέντες ορισμένων «από όπου και αν προέρχονται». Τόσο απλά.

πηγη: gianniotis