Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Έφτασε η ώρα να μάθετε την πικρή αλήθεια για το κάθε ζώδιο


Όλα τα ζώδια έχουν προτερήματα αλλά και ελαττώματα. Διάβασε παρακάτω να δεις ποιο ζώδιο είναι σπάταλο, ποιο είναι ψεύτης και ποιο υπερβολικά ευαίσθητο.

Αυτά είναι τα ελαττώματα που έχει το κάθε ζώδιο


Κριός

Οι Κριοί είναι μεγάλα, ανεξέλεγκτα μωρά που δεν μπορούν με τίποτα να χαλαρώσουν. Για να περάσει το δικό τους δεν υπολογίζουν πραγματικά τίποτα και ξεχνούν κάθε έννοια ευπρέπειας και σεβασμού και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να είναι το κέντρο της προσοχής. Κακά τα ψέματα, μπορεί να είναι τέλειοι στο κρεβάτι αλλά μπορεί να σας παρατήσουν στα κρύα του λουτρού εάν βαρεθούν και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι τρομερά πεισματάρης ηδονιστής που απολαμβάνει να τεμπελιάζει, ενώ δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Πρόκειται για ένα αρκετά ευχάριστο ζώδιο, το οποίο όμως πέφτει συνεχώς σε υπερβολές και σπατάλες που θα καταστρέψουν τον τραπεζικό του λογαριασμό. Όταν βρίσκονται σε ένα επαγγελματικό meeting θα επιμείνουν μέχρι το τέλος στην ιδέα τους ακόμα και εάν έχει απορριφτεί από τα πρώτα πέντε λεπτά, ενώ στα ερωτικά τους μπορούν να παγιδευτούν σε καταστάσεις που έχει φτιάξει η φαντασία τους και να μην προχωράνε ακόμα και εάν η απόρριψη είναι ξεκάθαρη.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι ψεύτες, απατεώνες και κλέφτες και όλοι το ξέρουμε ακόμα και εάν δε το συζητάμε συνεχώς. Μιλάμε για το πιο χειριστικό και πονηρό ζώδιο ever. Μπορούν να σε πείσουν ότι είναι τα καλύτερα παιδιά και μέσα σε ελάχιστο χρόνο να σου διαλύσουν το όνειρο απολύτως. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι εάν ο σύντροφος σας είναι δίδυμος θα σας απατήσει ή θα σας κουράσει με την απίστευτη πολυλογία του.

Καρκίνος
Τα “καρκινάκια” είναι στην πραγματικότητα υπερβολικά ευαίσθητα καβούρια και δεν αντέχουν την παραμικρή κριτική, ενώ κρύβονται πίσω απο το γλυκό και αγαπησιάρικο περίβλημα τους. Σας έχουμε νέα, δεν είστε το μόνο ζώδιο με συναισθήματα. Όλοι έχουμε. Αλλά οι καρκίνοι τα βιώνουν τόσο έντονα και να φέρνουν την καταστροφή όποτε περνάνε μία “κρίση”, δηλαδή συνέχεια. Μπορεί να χώρισες χθες, αλλά θα συζητήσεις σίγουρα πρώτα την μοναξιά του καρκίνου που χώρισε πριν τρεις μήνες.

Λέων
Οι Λέοντες είναι εμμονικοί ναρκισσιστές που δεν τους σταματούν ποτέ να μιλάνε για τον εαυτό τους. Ποτέ. Είναι βασιλιάδες και θα είστε πάντα κατώτεροι. Επίσης, ποτέ δεν είναι αρκετά αναγνωρισμένοι και κανείς δεν εκτιμά τις φοβερές τους ιδέες. Σε μία συζήτηση μαζί τους η ασήμαντη ζωή σου μάλλον δεν θα βρει χρόνο να αναφερθεί και καλά θα κάνεις να πεις ένα μπράβο στον αρχηγό λέοντα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι τόσο κολλημένοι με το τέλειο που μπορεί να γίνουν τρομερά εκνευριστικοί. Και ενώ όλοι τα χουμε βρει κάπως με την ιδέα οτι όλα είναι μάταια και η απόλυτη τελειότητα δεν υπάρχει, ο παρθένος συνεχώς το αρνείται και προσπαθεί να μας διορθώσει και να σχολιάσει τις ανόητες επιλογές μας. Δεν θα κοιμηθούν ολόκληρο το βράδυ για ένα ορθογραφικό λάθος σε ένα e-mail και θα κρίνουν την επιτυχία ένος γάμου απο τις χαρτοπετσέτες στο τραπέζι. Πολλές φορές ο σκληρός αυτός κόσμος που δεν τους κάνει τα χατίρια τους οδηγεί σε mini κατάθλιψη για αυτό πολλές φορές κλείνονται στον εαυτό τους και στο σπίτι.

Ζυγός
Οι Ζυγοί ζουν για να φλερτάρουν και μη σας ξεγελάει το αθώο τους βλέμμα. O Ζυγός είναι το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, που σημαίνει ότι είναι ματαιόδοξοι και απολύτως παρορμητικοί και ευκολόπιστοι όταν πρόκειται για θέματα ερωτικά. Είναι γοητευτικοί αλλά αυτή η συνεχής αποστολή τους να κάνουν τη ζωή όσο πιο ευχάριστη γίνεται καταντά κουραστική. Ερωτεύονται συνεχώς και κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τη νέα τους αγάπη, ακόμα και αν έχουν βγει μόνο ένα ραντεβού.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί λατρεύουν δύο πράγματα, το σεξ και το δράμα. Και όχι δεν είναι κομπλιμέντο. Οι περισσότεροι σκορπιοί δεν μπορούν να μείνουν πάνω από λίγους μήνες σε μία σχέση γιατί είναι απίστευτα χειριστικοί, κακότροποι και θα μιλήσουν σίγουρα άσχημα. Συνήθως, αποφεύγουν κάθε συναισθηματική κατάσταση και λατρεύουν τον ανταγωνισμό και τις διαμάχες. Είναι εριστικοί και συχνά θα πουν την πιο λάθος ατάκα την πιο λάθος στιγμή.

Έφτασε η ώρα να μάθετε την πικρή αλήθεια για το κάθε ζώδιο

Toξότης
Οι Τοξότες τα ξέρουν όλα. Μάλιστα, θα σου τα μάθουν όλα και θα είναι πάντα θετικοί και υποστηρικτικοί μέχρι αηδίας. Είναι σίγουροι 100% ότι είναι πιο έξυπνοι από όλους και εάν τους ρωτήσεις που να βγείτε το Σάββατο, μάλλον θα δώσουν μία δίωρη διάλεξη. Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος σε όλες τις λανθασμένες στιγμές και μπορεί να οδηγήσει τους φίλους του στην τρέλα, αναζητώντας τη θετική πλευρά ενώ ξεκάθαρα δεν υπάρχει. Όχι, δεν έχει σημασία που έφαγα καλό πρωινό εάν μετά έσπασε το τακούνι μου, έριξε χαλάζι, με χώρισε ο σύντροφος μου και χάθηκε η γάτα μου.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι αυταρχικά, μπερδεμένα πλάσματα κολλημένα σε άπειρους κανόνες. Τόσο κολλημένοι που μπορεί να κάνουν επίσημη χειραψία σε ένα νεογέννητο μωρό. Το μεγαλύτερο τους φετίχ είναι να βάζουν τικ στις λίστες με τις υποχρεώσεις τους και τίποτα δε θα τους εξιτάρει ποτέ τόσο πολύ όσο οι δουλειά τους. Μη προσπαθείτε άδικα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να βγείτε μαζί τους ραντεβού και να σας ετοιμάσουν ένα πλάνο ζωής για τα επόμενα 5 χρόνια, ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή να πάθετε μαζί κρίση άγχους.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι εξωγήινοι. Οι ιδέες τους πρέπει να αψηφούν το κατεστημένο και δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν να μιλούν για αυτές. Είναι ιδιότροποι, περίεργοι και απολύτως αυτάρεσκοι. Δεν έχουν όρια και θα μιλήσουν με περιττή ειλικρίνεια χωρίς να υπολογίζουν ποιον έχουν απέναντι τους. Συχνά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ούτε και εμείς με αυτούς. Έχουν συνεχώς προβλήματα στη δουλειά και τις σχέσεις τους και για να τα εξηγήσουν χρησιμοποιούν τεράστιες προτάσεις και γενικούς όρους που δεν πρόκειται να βοηθήσουν ποτέ την κατάσταση.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς χάνονται μέσα στα συναισθήματα τους και συνεχώς κλαίνε. Ζούνε τη στιγμή αλλά ταυτόχρονα αδιαφορούν για την πραγματικότητα και οτιδήποτε πρακτικό. Συνεχώς ονειρεύονται σενάρια και ειδυλλιακές καταστάσεις αλλά δεν είναι διαθέσιμοι να προσπαθήσουν και πολύ για να τα υλοποιήσουν. Θα αργήσουν στο ραντεβού ή δεν θα έρθουν και ποτέ γιατί τους συνέβη κάτι μαγικό. Θέλουν να είναι αρεστοί με αποτέλεσμα να καταπιέζουν τις ανάγκες τους κι όταν αυτό φτάσει στο απροχώρητο δεν σε σώζει τίποτα από το κλάμα και την καταστροφή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η...

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, ...

Ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου

Όλα τα επηρεάζουν τα άστρα. Πάρ’ το απόφαση να πάμε παρακάτω. Ειδικά τον τρόπο...

Δείτε ποια αρρώστια “χτυπάει” ευκολότερα το κάθε ζώδιο…

Σύμφωνα με την αστρολογία, σε κάθε ζώδιο αντιστοιχούν συγκεκριμένες περιοχές και όργανα του σώματος. Ξεκινώντας...