Έφτασε στην Πάρο για τα εγκαίνια του αεροδρομίου ο Τσίπρας

96

Στην Πάρο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός για τα εγκαίνια του αεροδρομίου στον απόηχο της κόντρας με την αντιπολίτευση για την ψήφιση τροπολογίας σύμφωνα με την οποία καταργείται ο περιορισμός των δαπανών στις αποστολές του πρωθυπουργού και των υπουργών.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο νησί στις 11.40 συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και βουλευτές των Κυκλάδων, ενώ το απόγευμα αναμένεται να έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Αυτή τη στιγμή ξεναγείται στους χώρους του νέου κρατικού αερολιμένα Πάρου, ενώ μετά τα εγκαίνια ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς.

Το νέο αεροδρόμιο που τέθηκε την περασμένη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία – 20 χρόνια μετά από την ημέρα που οι κάτοικοι της Πάρου το αιτήθηκαν μέσω απόφασης του Δημοτικού τους Συμβουλίου – χαρακτηρίζεται σημαντικό έργο υποδομής καθώς εκτιμάται ότι θα δώσει ώθηση στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Πάρου και της Αντιπάρου που διαθέτουν πλέον ένα σύγχρονο αεροδρόμιο.