Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex

Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν ένα χώρο όπου μπορούν να ξεδιπλωθούν οι φαντασιώσεις τους ενώ όσοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να τους χαρακτηρίσεις διακριτικούς και σεμνούς στην καθημερινότητά τους, αλλά στην ερωτική τους ζωή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Για τα παρακάτω ζώδια, το σεξ είναι μια εκπληκτική ερωτική περιπέτεια, οπότε αν συνευρίσκεσαι με ένα από αυτά, μπορείς να τα περιμένεις όλα!

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη ότι ο Ταύρος είναι αρκετά kinky στο κρεβάτι. Αυτό που εκπλήσσει είναι ότι συνήθως γίνεται πολύ δεκτικός σε όλα τα πράγματα που δείχνουν ριψοκίνδυνα και τρελά.

Οι Ταύροι δεν είναι αυτοί που θα πάρουν την πρωτοβουλία για νέες στάσεις και πειράματα, αλλά όταν ο ερωτικός τους σύντροφος εκδηλώσει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, είναι ευτυχείς να ακολουθήσουν.

Οι Ταύροι είναι οι μόνιμοι αναζητητές της απόλαυσης και τίποτα δεν τους δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να ικανοποιούν τον ερωτικό τους παρτενέρ.

Συνεπώς, είναι μέσα σ’ όλα!

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με 'κρυφά ταλέντα' στο κρεβάτι

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι από τη φύση τους δοτικοί, ειδικά στον έρωτα, κάτι που τους καθιστά εξαιρετικά σεξουαλικούς παρτενέρ και επιρρεπείς στους πειραματισμούς.

Αν και η περίφημη σαγήνη τους διαχέεται στο περιβάλλον τους, σιωπηλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, συνήθως το ζώδιο αυτό έχει υψηλότερη σεξουαλική ορμή απ’ ότι υποθέτουν οι περισσότεροι.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι είναι πολύ εφευρετικοί, βρίσκουν πάντα νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους.

Μην ξεχνάς, πάντως, ότι το σεξ με έναν Ζυγό δεν είναι μονόδρομος. Θα περιμένει ως αντάλλαγμα από τον /την σύντροφό του να του επιστρέψει την ίδια φροντίδα και προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι άκρως δημιουργικοί, οπότε για αυτούς το… ιεραποστολικό σεξ μοιάζει με μια χαμένη ευκαιρία.

Όπως ακριβώς και στη ζωή, αυτά τα ανοιχτόμυαλα και χωρίς αναστολές άτομα προσπαθούν να δοκιμάσουν τα πάντα, έστω για μια φορά, ανεξάρτητα πόσο εξωφρενικά μπορούν να είναι. Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του εφευρίσκοντας διάφορες στάσεις στο σεξ ή του αρέσει το role playing, τότε χρειάζεσαι έναν Υδροχόο.

Εάν πάλι είσαι ένας αθεράπευτα ρομαντικός/ή που σου αρέσουν οι γλυκές και τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, τότε καλύτερα να ψάξεις για κάτι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε αντίθεση με τους απόμακρους Υδροχόους, οι Ιχθύες είναι οι απίστευτα ρομαντικοί, γι’ αυτό και δεν θα σου πήγαινε με τίποτα στο μυαλό ότι στο κρεβάτι μπορεί να μετατραπούν σε δυναμικούς εραστές. Μπορεί να μην είναι οι τύποι που θα επιδοθούν σε άγριο σεξ, αλλά σίγουρα είναι πιο φλογεροί απ’ ό,τι θα περίμενες.

Οι Ιχθύες δεν συνηθίζουν τόσο να εφαρμόζουν ή να απαιτούν τις δικές τους φαντασιώσεις, αλλά προτιμούν να συμμετέχουν στα κέφια και τις φαντασιώσεις του συντρόφου τους.

Αυτό είναι και το πιο ερεθιστικό για έναν Ιχθύ: να παίζει το παιχνίδι του υποταγμένου που του επιβάλλονται.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...