Εκλογές 2019 – Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Έλα να κάνουμε debate οι δυο μας!

32
Τσίπρας: Επανίδρυση του κόμματος

Πρόσκληση σε debate απευθύνει προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο facebook καλεί σε “μονομαχία” τον Πρόεδρο της ΝΔ. «Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας».

Για ακόμα μια φορά το θέμα του debate επανέρχεται στην επικαιρότητα με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος προσωπικά στον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάντως, μέχρι σήμερα αυτό που είναι γνωστό ως πάγια θέση της ΝΔ είναι debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, την οποία συνοδεύει και με βίντεο από δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη θυμίζει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είχε δεσμευθεί στην Βουλή πως θα γίνουν όσα debate θέλει μόλις προκηρυχθούν εκλογές.

Όλη η ανάρτηση: «Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Εσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».

Διαβάστε επίσης:  Η ειρωνική αποστροφή Κουτσούμπα στην περιβόητη δήλωση Τσίπρα για τους αρμούς της εξουσίας

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για το debate

Για τη διεξαγωγή του debate

Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας. #debate #εκλογες_2019 #ΤωραΣΥΡΙΖΑ

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 25. Juni 2019