Εκτάκτως στο νοσοκομείο για τσεκ απ ο Τραμπ

18
Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για έως και 200.000 νεκρούς


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για περισσότερες από δύο ώρες έκανε εξετάσεις στο Walter Reed National Military Medical Center το Σάββατο.

Αυτό που κινητοποίησε το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ ήταν ότι ο ιατρικός έλεγχος στον οποίο υπεβλήθη ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφερόταν στο πρόγραμμα του, καθώς και το γεγονός ότι είχε υποβληθεί στο ετήσιο τσεκ τον Φεβρουάριο.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Stephanie Grisham είπε ότι ο 73χρονος Αμερικανός Πρόεδρος έχει μπροστά του “ένα πολύ απαιτητικό 2020” και πως ήθελε να εκμεταλλευτεί ένα κενό Σαββατοκύριακο που είχε, κάνοντας εξετάσεις, οι οποίες ήταν μέρος του ετήσιου ιατρικού ελέγχου του.

Διαβάστε επίσης:  Οι επιστήμονες προειδοποιούν: "Ο κορονοϊός δεν θα φύγει ποτέ"

“Ο Πρόεδρος παραμένει υγιής και γεμάτος ενέργεια, χωρίς να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, όπως φάνηκε και από τις επανειλημμένες, ενθουσιώδεις εμφανίσεις του μπροστά σε χιλιάδες Αμερικανούς”, ανέφερε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Η Stephanie Grisham δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ δεν εξήγησε τον λόγο για τον οποίο το τσεκ απ δεν αναφερόταν στο πρόγραμμά του.