Εκτός ψηφοδελτίων ΚΙΝΑΛ, ο Δημήτρης Λιντζέρης μετά τον “εξοβελισμό” Βενιζέλου

31
Εκτός ψηφοδελτίων ΚΙΝΑΛ, ο Δημήτρης Λιντζέρης μετά τον

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής, στον Πειραιά, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου γνωστοποίησε με ανάρτηση του στο facebook ο Δημήτρης Λιντζέρης αντιδρώντας στην έξοδο Βενιζέλου από το κόμμα και τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά την οποία κατηγορεί ότι στήνει γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Λιντζέρης γράφει:

«Ο εξοβελισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιβεβαιώνει την ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κου Τσίπρα.

Η κα Γεννηματά χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη, αντιστρατεύεται την ανάγκη ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης. Επιδιώκει τη χειραγώγηση και τον προσωπικό έλεγχο των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντάς το σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα».

Διαβάστε επίσης:  Νέα δημοσκόπηση: Αυτή είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν ενδιαφέρεται αν αυτές οι μεθοδεύσεις συρρικνώνουν την απήχηση και επιρροή του κινήματός μας. Δεν ενδιαφέρεται αν στερεί από τη χώρα τη δυνατότητα να πάει μπροστά. Μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στα ευτελή αυτά σχέδια.

Η αποχώρησή μου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β’ περιφέρεια Πειραιά είναι πράξη υποχρεωτική και αυτονόητη», καταλήγει.