Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης: Νέος πρόεδρος στο ΔΣ

51
Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, νέος Πρόεδρος,

Ο πρώην επικεφαλής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Αλεξάκης, πρόκειται να αναλάβει πρόεδρος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ.

Διευθύνοντας σύμβουλος ο υπάλληλος της ΕΒΖ, Παναγιώτης Καραχάλιος και αντιπρόεδρο την καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, Στέλλα Καραγιάννη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μη εκτελεστικά μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΒΖ θα είναι…

Μη εκτελεστικά μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΒΖ αναλαμβάνουν οι νομικός και στέλεχος της ΜΟΔ, Κωστούλα Πάτουχα και ο δικηγόρος, Νικόλαος Παπαϊωάννου, ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του γενικού γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θεολόγου Λαμπριανίδη.

Με το νέο Δ.Σ. στην ΕΒΖ η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει εκ νέου τη βούλησή της τόσο για τη συνέχιση της λειτουργίας της βιομηχανίας στην Ελλάδα, όσο και για την βιωσιμότητα, αλλά και ανάπτυξή της.

Διαβάστε επίσης:  Πρωταπριλιά: Πώς καθιερώθηκε και γιατί λέμε ψέματα σήμερα;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται και γίνει και η πρώτη τους συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΒΖ έγινε με απαρτία 82,61%, ενώ η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι πενταετούς διάρκειας, έως τις 20/10 του 2022. Η προηγούμενη διοίκηση στην ΕΒΖ παραιτήθηκε στις 29/9.

Πηγή: ΑΠΕ