Αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στους Αμπελοκήπους

136
Νέα Σμύρνη: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους

Αποκλεισμένη από αστυνομικούς είναι η οδός Βατοπεδίου, στους Αμπελόκηπους, μετά το αιματηρό περιστατικό με ένα νεκρό.

Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έπεσε νεκρός από το όπλο συνταξιούχου αστυνομικού μετά από διαπληκτισμό τους.

Ηλικιωμένος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που βρίσκεται στο σημείο. Είχε προηγηθεί άγριος καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο, αποκλείοντας την περιοχή με κορδέλες, ενώ λίγο αργότερα μια νεκροφόρα έφτασε για να παραλάβει τη σορό του άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν επανειλημμένως τσακωθεί, καθώς ο αστυνομικός φέρεται να ενοχλούσε τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του να του κάνει παρατηρήσεις.

Το απόγευμα, έπειτα από ακόμη έναν καυγά, ο πρώην  αστυνομικός πήγε στο σπίτι του πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε τον άνδρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Διαβάστε επίσης:  Εν θλίψει εμνήσθημεν σου, Κύριε

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον συνταξιούχο Φώτη Μπέλλο, ο οποίος υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων και ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Μεσσηνία.

Ο συνταξιούχος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε δημοσίευσή του στην τοπική εφημερίδα Ελευθερία, καλούσε όλους τους άνδρες από 15 έως 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση αλλά και στην ίδρυση ταγμάτων ασφαλείας.

Ο δράστης, που εξαφανίστηκε μετά το φονικό, φέρεται να έχει συλληφθεί και να κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.