Ένα ταξίδι στον άυλο κόσμο με τον Ιχώρ

Τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου πραγματεύεται λογοτεχνικά ο συγγραφέας Μανώλης Σιμιτσάκης στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «Το δέντρο του Άραϋ – Πίστη».

76

Ανθρώπινες και υπερφυσικές διαστάσεις, κοσμικά και απόκοσμα χαρακτηριστικά, η ζωή και ο θάνατος που έχουν –ή μήπως τελικά δεν έχουν;– όρια.

Αυτό ακριβώς το θέμα, τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου πραγματεύεται λογοτεχνικά ο συγγραφέας Μανώλης Σιμιτσάκης στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας φαντασίας «Το δέντρο του Άραϋ – Πίστη».

Στο Κτήμα Γερουλάνου, ένα βράδυ, η πύλη για τον κόσμο των ψυχών, το Βίλβετ, ανοίγει για τρεις ιδιαίτερους ανθρώπους. Είχαν πεθάνει; Όχι. Ο θάνατος δεν είναι παρά μια μεταμόρφωση, όπως είχε αποδειχθεί για αυτούς, ένας απαλός και μυστικιστικός κόσμος πέρα από τα όρια της ύλης.

Όταν μία από τις μεγαλύτερες αξίες βεβηλώνεται και δυσοίωνα σημάδια εμφανίζονται, ο Γιώργος θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα αναζητήσει την Μαρία στον άυλο αυτόν κόσμο. Στον δρόμο του θα βρεθεί ο Ιχώρ, ένα αλλόκοτο και μυστικοπαθές πλάσμα. Οι δυο τους θα ανακαλύψουν πως οι θεοί παίζουν με την Πίστη.

Όσα βρίσκονται στην αφάνεια του Βίλβετ και του Σέρετον, ίσως και ανάμεσά τους, πρέπει να αποκαλύψουν τη φύση τους.

Όπως το Συναίσθημα (το βασικό θέμα του πρώτου βιβλίου της τριλογίας που κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις Λυκόφως), έτσι και η Πίστη είναι ένα από τα τρία χαμένα κλειδιά, εάν κατανοηθεί, γίνει πράξη…

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: Το δέντρο του Άραϋ

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: Πίστη

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Μανώλης Σιμιτσάκης

ISBN: 978-618-5095-30-7

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΣΕΛΙΔΕΣ 368

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 15 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ