Ένας “καλοχαιρέτας” στα Βριλήσσια!

627
Ένας
Κορυφαία στιγμή πολιτικής αβρότητας!

Έπιασε… πόρτα και δεν άφησε «αχαιρέτιστο» κανέναν κατά την έξοδο, (όπως περιπαιχτικά ακούστηκε) «ούτε τα δέντρα»…

Αυτό επέλεξε ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Αργύρης Ντινόπουλος που κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος στα τοπικά κοινά, στην κοπής της πίτας του Δήμου Βριλησσίων από τον Δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη, την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, αμέσως μετά, από το λογαριασμό του στο fb ο κ. Ντινόπουλος επέκρινε εντόνως τον δήμαρχο για τα λεγόμενά του στην εκδήλωση, παρότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι σε μια χρονιά δημοτικών εκλογών οπωσδήποτε θα κυριαρχούσε το πολιτικό στοιχείο στην ομιλία του.

Αντίθετα με τη στάση Ντινόπουλου, οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι παρέστησαν και τοποθετήθηκαν παρουσιάζοντας το δικό τους στίγμα για την επόμενη μέρα της πόλης, αποφεύγοντας φανφάρες και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις, σε μια εκδήλωση που τον τόνο δίνει κατεξοχήν ο εκάστοτε δήμαρχος.

Διαβάστε επίσης:  Μιχάλη λύσε μας τα χέρια...

Πάντως, αρκετοί, μεταξύ των οποίων και τοπικά στελέχη της ΝΔ, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, επισημαίνουν ότι η γνωστή λαϊκιστική γραμμή του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, που πλέον επιθυμεί να επανακάμψει ως δήμαρχος, το μόνο που επιτυγχάνει με την τακτική του είναι η συσπείρωση των στελεχών και της παράταξης της παρούσας δημοτικής αρχής…

Ένας "καλοχαιρέτας" στα Βριλήσσια!
Κορυφαία στιγμή πολιτικής αβρότητας!