Ένας “Μαύρος Γάτος” για Καμμένο-Μπαλτάκο

Τι είπαν για πολιτική και κρίσεις

58
Ένας “Μαύρος Γάτος

Σε λαϊκή και ξακουστή ταβέρνα στο Παγκράτι, συναντήθηκαν ο Πάνος Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος. Αν κρίνουμε από το όνομα “Μαύρο Γάτο” οι δύο τους δεν είναι προληπτικοί, αφού όπως φαίνεται το εγχείρημα ενός νέου πολιτικού σχήματος στα “δεξιά” της ΝΔ προχωρά.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την ονομαστική εορτή του ιατρού Φώντα Γαβριηλίδη, ο οποίος είναι κοινός φίλος και ιατρός όχι μόνο του Καμμένου και του Μπαλτάκου, αλλά και κάποιων στρατιωτικών συντακτών που τον γνωρίζουν πολλά χρόνια τώρα από το πέρασμά του στο 401 ΓΣΝΑ.

Ένας “Μαύρος Γάτος" για Καμμένο-Μπαλτάκο

Το ενδιαφέρον είναι ότι κάποιος απ΄ αυτούς ενημέρωσε…online το Μέγαρο Μαξίμου για την σύναξη. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ποιος αν δούμε τις φωτογραφίες. Μάλλον εκείνος που κάθε πρωί αποκαλεί τον πρωθυπουργό “κακό παιδί”, από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Alpha, ο Δ.Βερύκιος. Το θέμα είναι ότι το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε με την ευχή για “καλή διασκέδαση”.

Διαβάστε επίσης:  Σύμβουλος σε Ανδρέα και Σημίτη το δεξί χέρι της Σακελλαροπούλου

Τι έλεγαν Καμμένος-Μπαλτάκος δεν μπορέσαμε να ακούσουμε ,αφού τα έλεγαν για πολύ ώρα χαμηλόφωνα. Απόψε όμως θα υπάρξει ένα ραντεβού που θα κρίνει πολλά για το νέο πολιτικό σχήμα.

Ο πρώην ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ πάντως αναφέρθηκε στις κρίσεις Αρχηγών που έγιναν και δεν έδειξε ιδιαίτερα ευαχαριστημένος. Αναμένει την ολοκλήρωσή τους για να πάρει δημόσια θέση, όπως είπε.