Εννιά οι νεκροί στο εμπορικό κέντρο – Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες…

28
Γερμανία, ύποπτος, επίθεση,

Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός θυμάτων από το αιματοκύλισμα στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας, οι νεκροί είναι εννέα.

Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η σορός που εντοπίστηκε μέσα στο εμπορικό κέντρο ανήκει σε κάποιον από τους τουλάχιστον τρεις δράστες.

Αυξάνονται οι τραυματίες

Αυξάνεται σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild o απολογισμός των τραυματιών της επίθεσης στο Μόναχο.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μάρκους ντα Γκλόρια Μάρτινς υποστήριξε πως υπάρχουν τουλάχιστον 21 τραυματίες.

Όσον αφορά στην κατάσταση τους, βάσει των όσων είπε ο ντα Γκλόρια Μάρτινς, «άλλοι είναι ελαφρά και άλλοι βαριά τραυματίες».

Διαβάστε επίσης:  Σε καθεστώς...εκτάκτου ανάγκης οι εκλογές στην Τουρκία

Ανθρωποκυνηγητό

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν όλους τους δημόσιους χώρους καθώς και να μην ανεβάζουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με τις δράσεις της αστυνομίας μετά την επίθεση, προκειμένου να μην διευκολύνουν τους δράστες.

Στη σύλληψη τριών ανδρών κοντά στη Μάριενπλατς προχώρησε  η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, η οποία δημοσιεύει και φωτογραφίες των συλλήψεων, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν τα άτομα με τις χειροπέδες έχουν συμμετοχή στην επίθεση στο εμπορικό κέντρο της βαυαρικής πρωτεύουσας, όμως επισημαίνεται πως διεξάγεται μεγάλη έρευνα.