Έντονες διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ – Ποιο πρόσωπο θα σηκώσει το επικοινωνιακό βάρος

14
Η Φώφη για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη γέννηση του Γιώργου Γεννηματά

Σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής όπου κατ’ αρχάς το ενδιαφέρον εντοπίζεται στο πρόσωπο που θα σηκώσει το επικοινωνιακό βάρος στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου καθώς-όλες οι πληροφορίες-θέλουν τον Παύλο Χρηστίδη να κατέρχεται στον εκλογικό στίβο στον Δυτικό Τομέα της Β Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σκέψη έναν τέτοιο επιτελικό ρόλο να αναλάβει ο Παύλος Γερουλάνος κατά την προεκλογική καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής, ή ενδεχομένως και τη θέση του εκπροσώπου Τύπου. Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μανώλη Χριστοδουλάκη να αναλαμβάνει τη θέση του κ. Χρηστίδη, κάτι που δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει το επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη. Εντός της ημέρας πάντως ή το αργότερο αύριο αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος που θα αναλάβει τη θέση εκπροσώπου Τύπου.

Πέραν του κ. Γερουλάνου, η Φώφη Γεννηματά είχε συνάντηση και με τον Γιάννη Σγουρό από τον οποίο-σύμφωνα με πληροφορίες- ζήτησε να βοηθήσει στην εκλογική μάχη που ακολουθεί, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της εβδομάδας, πιθανότατα την Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ όποτε και θα ανακοινωθεί το μεγαλύτερο μέρος σχετικά με το θέμα των ψηφοδελτίων και τους υποψήφιους, σηματοδοτώντας και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος Αλλαγής. Σε αυτό το φόντο, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σε ότι αφορά την κ. Βάνα Μπαρμπά η οποία γνωστοποίησε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης ότι θα είναι υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ, στο Νότιο Τομέα.

Διαβάστε επίσης:  Βρούτσης: Πέρα από κάθε προσδοκία η φετινή συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ

Το Σαββατοκύριακο πάντως η επιτροπή κατάρτισης ψηφοδελτίων του κόμματος ανακοίνωσε τη σύνθεση του ψηφοδελτίου στο Νομό Αχαΐας όπου ανακοινώθηκε και τυπικά, πρώτο μεταξύ άλλων, το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Τέλος, σε ότι αφορά την κεντρική προεκλογική γραμμή του Κινήματος Αλλαγής, είναι κάτι που θα απασχολήσει και την προσεχή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, με την κ. Γεννηματά να δίνει και σήμερα τον τόνο κατά την επίσκεψη της στο αμαξοστάσιο συγκοινωνιών στου Ρέντη.