Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Έντονη ανησυχία για Καρκίνους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης και υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ όσο συνήθως! Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, εσωτερικό αναβρασμό ή θα ξυπνήσει ακόμα και φοβίες! Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετά τρεξίματα και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Κριού, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις! Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι και πολύ απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις! Επιπλέον, θα το παρακάνεις μάλλον με την έπαρση και τον εγωισμό!

ζωδια-σημερα-προβλεψεισ-10-10

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επείγουσα επιστράτευση της λογικής σου! Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και στις οικογενειακές σου σχέσεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Πανσέληνο στον Κριό, απέφυγε την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή, μετακίνηση και συνάντηση! Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποια νέα ή μετακινήσεις, που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου! Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετές κοινωνικές επαφές, που θα σε απογοητεύσουν!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στον Κριό! Ίσως να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στο Ζώδιο του Κριού, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένοι, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Κριού, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις και χωρίς λόγο αρνητικές σκέψεις!

ζωδια-σημερα-προβλεψεισ-10-10

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Κριού! Θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και μετακινήσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, σε επηρεάζει πολύ και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και όσον αφορά την διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, θα πλήξουν κυρίως κοινωνικές σχέσεις και επαφές, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Θα πρέπει να αναμένεις κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, απαιτεί από σένα, λογική, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου! Θα ξυπνήσουν κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και επιπλέον, θα αυξηθεί η καχυποψία σου απέναντι στους άλλους ανθρώπους!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...