Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Επεισόδιο με σκηνές από κινηματογραφική ταινία στον Βόλο—Καβγάς με ξύλο μέσα στη θάλασσα

Καβγάς με σκηνές από ταινία στον Βόλο και συγκεκριμένα στο Παλαιό Τρίκερι.

Ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί, οι οποίοι είχαν παλιές διαφορές, ήρθαν στα χέρια μέσα στα σκάφη που ήταν δεμένα στην προβλήτα μπροστά στα μάτια πλήθους λουομένων, ντόπιων και των επιβατών των σκαφών τους, που προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Συνέχιζαν τον καβγά ακόμη και μέσα στη θάλασσα.

Το επεισόδιο έληξε με τους επαγγελματίες να αλληλομηνύονται για απειλές, εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες και να κρατούνται στο Κέντρο Λιμεναρχείου Βόλου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου και μετά την απαγγελία κατηγοριών αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο.

Πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» αναφέρουν ότι το επεισόδιο άρχισε με 43χρονο ιδιοκτήτη θαλάσσιου σκάφους να διαμαρτύρεται σε 24χρονο γιο συναδέλφου του για επικίνδυνους ελιγμούς του δεύτερου εν πλω κατά το δρομολόγιο από Αλογόπορο για το νησί Παλαιό Τρίκερι που έκαναν και οι δύο νωρίτερα μεταφέροντας κόσμο.

Σε λίγα λεπτά οι επιβάτες των σκαφών προσπαθούσαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες, ενώ στον καβγά μπήκαν και ο 16χρονος αδελφός του 24χρονου που ήταν στο θαλάσσιο ταξί και ο 34χρονος φίλος του πρώτου επαγγελματία που βρισκόταν στην περιοχή και αντιλαμβανόμενος το περιστατικό έτρεξε στο σημείο.

Αρχικά σπρώχνονταν, στη συνέχεια άρχισαν να πέφτουν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ από τη μία στιγμή στην άλλη ο 43χρονος και ο 16χρονος βρέθηκαν στη θάλασσα, όπου συνέχιζαν να μαλώνουν.

Προκλήθηκε αναστάτωση με λουόμενους να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Στο σημείο έφτασε στο νησί Παλαιό Τρίκερι ο ιδιοκτήτης του δεύτερου θαλάσσιου ταξί πατέρας των δύο νεαρών, που μάλωναν με τον συνάδελφό του.

Βλέποντας την κατάσταση ο 51χρονος βγήκε και αυτός εκτός ελέγχου και μπήκε στον καβγά.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και στα κρατητήρια του Λιμεναρχείου. Ο 51χρονος κατήγγειλε τον συνάδελφό του ότι δάγκωσε στο αυτί τον ανήλικο γιο του και πάνω στον τσακωμό παραλίγο να τον πνίξει. Από την πλευρά του ο 43χρονος ισχυρίστηκε ότι ο ανήλικος χτύπησε στο σκάφος κατά τη διάρκεια του καβγά αρνούμενος ότι του προξένησε σωματικές βλάβες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου Μουράτ Β’ καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. 1823: Συνέρχεται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο, η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη των Μάρκου...

Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι και σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο καιρός με τις υψηλές θερμοκρασίες να παραμένουν μέχρι και την Τρίτη, ενώ έντονη...

Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 Ρίχτερ

«Δίδυμοι» σεισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής 29/3 ανοιχτά της Ηλείας και συγκεκριμένα κοντά στις Στροφάδες, στον Κυπαρισσιακό κόλπο. Συγκεκριμένα,...

Χαμός σε καφενείο στην Σπάρτη: 43χρονος έπιασε από τον λαιμό την εν διαστάσει σύζυγό...

Σκηνές βίας και αγριότητας σε καφενείο – ουζερί στην Σπάρτη. Ένας 43χρονος μπήκε στο κατάστημα όπου βρισκόταν η εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με...
Σπύρος Λούης, έκοψε νήμα, πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Μαρτίου ο Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στο Μαραθώνιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1896 Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στο Μαραθώνιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, με χρόνο 2 ώρες, 58 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.
Ντροπή! Κατέβασαν 15χρονο από το ΚΤΕΛ επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριο

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο εντός του ΚΤΕΛ Κηφισού – Ένας 35χρονος τραυματίστηκε

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε εντός του ΚΤΕΛ Κηφισού, στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό προ ολίγου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, ενώ τραυματίστηκε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Βουλή: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξαν ξύλο μέσα στα γραφεία του κόμματος

Μπουνιές και κλωτσιές έπεσαν προ ημερών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη...

Βόλος: Έπεσε ξύλο για μία θέση πάρκινγκ έξω από φυτώριο

Την άμεση επέμβαση των αστυνομικών Αρχών προκάλεσε ένα “θερμό” επεισόδιο που εκτυλίχτηκε έξω από...

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας! Οι τερμίτες ..... όταν ακούν ροκ μουσική, τρώνε το ξύλο πιο...

Ο Βύρωνας υποδέχθηκε το Τίμιο Ξύλο και Ιερά Λείψανα Αγίων -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, υποδέχθηκε χθες Σάββατο με λαμπρότητα και την...