Επίθεση Γεωργιάδη στην Αυγή

Ο υπουργός ανάπτυξης επιτέθηκε στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του

15
Γεωργιάδης: Αναζητείται λύση για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας

Μια δήλωση του Άδωνι ότι μετά τις 30 Απριλίου αρχίζουν πλειστηριασμοί και η προειδοποίησή του ότι «σας το λέω από τώρα για να μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας» προκάλεσε πρωτοσέλιδο της Αυγής, η οποία τον κατηγορούσε για «ρεσιτάλ κυνισμού» και για «χλευασμό των δανειοληπτών που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους».

Ο υπουργός ανάπτυξης επιτέθηκε στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του. Μάλιστα σε ανάρτησή του  στο Twitter σημειώνει: “Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Το κόμμα που είχε ψηφίσει τη λήξη της προστασίας Α΄ κατοικίας την 31η Δεκ 2019 με εγκαλεί, που προσπαθώ να προειδοποιήσω τους δανειολήπτες ώστε να ενταχθούν στην πλατφόρμα προστασίας, πριν τη λήξη της 30 Απριλίου 2020».

Διαβάστε επίσης:  Ρε λεφτά υπάρχουν σου λέω!!!

Φυσικά ο Άδωνις δεν έμεινε μόνο σ’ αυτή την παρατήρηση, επανήλθε υπενθυμίζοντας τις διώξεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Το κόμμα που ως κυβέρνηση είχε συλλάβει έως και τον πρώην βουλευτή και υπουργό του, για τις τότε αντιδράσεις του στους πλειστηριασμούς που επέτρεψε με τους νόμους του ο Σύριζα, εγκαλεί εμένα για αναλγησία! Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου δεν εξηγείται αλλιώς!».