Επίθεση κουκουλοφόρων σε εκδήλωση όπου παρευρισκόταν ο Αντ. Σαμαράς

26
Επίθεση κουκουλοφόρων σε εκδήλωση όπου παρευρισκόταν ο Αντ. Σαμαράς

Επίθεση σε εκδήλωση όπου παρευρίσκονταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και Όλγα Κεφαλογιάννη καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών, στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού.

«Αυτή είναι η Ελλάδα του κυρίου Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντ. Σαμαράς, σε δήλωσή του μετά το συμβάν.

Στην εκδήλωση, που υπήρχαν πολλά στελέχη αλλά και πολίτες κατευθυνόταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου 25 άτομα, βγήκαν από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, πέταξαν κροτίδα στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν έξω από το κτίριο της εκδήλωσης και έσπασαν τρία αυτοκίνητα προξενώντας φθορές σε τζαμαρίες του κτιρίου.

Διαβάστε επίσης:  Έρευνα: Πόσο μολυσματικοί είναι οι νέοι που έχουν κορωνοϊό χωρίς συμπτώματα

Το ένα αυτοκίνητο, μάλιστα, ανήκει στον βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας και Αν. Τομεάρχη για την Κοινωνική Ασφάλιση, Νότη Μηταράκη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσαν σε αυτοκίνητα και στο κτίριο οι 25 κουκουλοφόροι ανάρτησε και ο Βασίλης Κικίλιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η εκδήλωση είχε θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα», και κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Αθήνας με τον Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαος Μακρόπουλος.