Έρχεται το τέλος: Σκάει η «βόμβα» σε μεγάλη δικαστική υπόθεση!

83

 

Το SDNA αποκαλύπτει ότι άμεσα, μετά την παρέλαση, θα υπάρξει καθοριστική εξέλιξη σε μια τεράστια δικαστική υπόθεση, που θα προκαλέσει πάταγο χωρίς προηγούμενο στα ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά!

Σήμερα  αποκαλύπτει, ότι μέσα στις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μετά την παρέλαση, έρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μια εξέλιξη, όχι απλά μεγάλη, όχι απλά σημαντική, αλλά που θα προκαλέσει τέτοιο σάλο, που όμοιό του δεν έχει γνωρίσει το σπορ!

Πρόκειται για εξέλιξη σε μια υπόθεση η οποία έχει απασχολήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια τους Έλληνες φιλάθλους και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Πρόκειται για ένα σήριαλ, το μεγαλύτερο ίσως στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και το οποίο επιτέλους κλείνει. Και κλείνει με τον τρόπο που του αρμόζει!

Αφορά υπόθεση, η οποία ταλανίζει το ποδόσφαιρο πολύ καιρό και που λιμνάζει εδώ και μήνες, σε σημείο πολλοί πλέον να θεωρούν ότι κουκουλώθηκε!

Διαβάστε επίσης:  Κώστας Κατσουράνης: Η αιχμηρή ανάρτηση για την πλειοψηφία ξένων παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα

Μια υπόθεση με πολλούς εμπλεκόμενους, με παράγοντες που εξακολουθούν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και οι οποίοι ενδέχεται να βρεθούν σε ακόμα δυσκολότερη θέση από αυτή στην οποία ήδη βρίσκονται τα τελευταία χρόνια. Και δεν είναι μόνο οι παράγοντες, είναι και οι διαιτητές, είναι και οι ποδοσφαιριστές και άλλοι…

Με πάσα βεβαιότητα και όπως πάντα με απόλυτη εγκυρότητα, αποκαλύπτουμε σήμερα, ότι η υπόθεση αυτή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και θα ανακοινωθούν μετά την παρέλαση, ενώ ο πάταγος που θα προκληθεί δεν θα έχει προηγούμενο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η υπόθεση οδεύει –επιτέλους- στην ολοκλήρωσή της και τα νερά θα ταραχτούν σε τέτοιο βαθμό, που το τσουνάμι θα συμπαρασύρει όλους όσους βρώμισαν το ποδόσφαιρο με τις πράξεις τους!