Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Έρχονται έρωτες και επανασυνδέσεις: Αστρολογικές συμβουλές Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια!


Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

  1. Κριέ 1ου δεκαημέρου, ο Νοέμβρης υπόσχεται τύχη και κυρίως ανανέωση και απαλλαγή από παλαιά προβλήματα! Θες λύσεις στα ερωτικά σου προβλήματα; Ο μήνας αυτός θα στις δώσει!
  2. Γι’αυτό 1ο δεκαήμερο, μακριά από τα παλιά! Βουρ στα νέα! Μην χαραμίζεις την εύνοια σε παρελθοντικές εμπειρίες και πληγές…
  3. 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για φλερτ, ταξίδια, εξόδους, καλοπέραση και ανεμελιά! Νέα γνωριμία για ελεύθερους, εκπληρωμένος ερωτικός στόχος για δεσμευμένους!
  4. Εσύ του 3ου, επιτέλους τύχη με… τσουβάλια! Σίγουρα θα περάσεις όλο τον μήνα υπέροχα, θα ταξιδέψεις, θα βγεις, θα πετύχεις στόχους και θα γνωρίσεις κόσμο! Αλλάζουν όλα προς το καλύτερο!!!
  5. Οπότε 3ο δεκαήμερο, περιόρισε απαιτήσεις, κόντρες, παρορμητικά λάθη, ζήλιες και κτητικότητα… Μην χαλάς τέτοια εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ

  1. Ταύρε του 1ου, ετοιμάσου! Ερωτικές εξομολογήσεις και χαρμόσυνες εκπλήξεις έρχονται! Κεραυνοβόλοι έρωτες και ανέλπιστες συναισθηματικές προτάσεις!
  2. Παράλληλα όμως, Ταυράκι του 1ου, οφείλεις να προετοιμαστείς και για τα εξής: Κόντρες ξαφνικές, δυνατές εντάσεις, ανεπιθύμητες αλλαγές, ανατροπές, νεύρα και ρήξεις στον συντροφικό τομέα! Βρες έγκαιρα, το σημείο ισορροπίας λοιπόν!
  3. Ταύρε του 2ου, ο Νοέμβριος τα έχει όλα για σένα και είναι σίγουρα ο πιο συντροφικός μήνας, από κάθε άποψη! Επανασύνδεση, επισημοποίηση, σταθερή νέα σχέση, σιγουριά, σταθερότητα, ρομαντισμός και συναίσθημα! Τι άλλο θες.
  4. Τίποτ’άλλο δεν θες Ταύρε του 3ου! Το ολόγιομο φεγγάρι όμως, θέλει από εσένα ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, διότι μάλλον θα φέρει ξεσπασματάκια!
  5. Αχ τι σου ‘χω εσένα του 3ου! Λεφτά,σεξ, εκπληρωμένες επιθυμίες και επανασύνδεση αν γουστάρεις! Απόλαυσε την πιο αισθησιακή περίοδο, ever!

ΔΙΔΥΜΟΙ

  1. 1ο δεκαήμερο, τέλος τα προβλήματα! Ξεπερνάς κάθε δυσκολία στην συντροφική ζωή, βρίσκεις το άλλο σου μισό και νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ, σε αυτόν τον τομέα!

2.Και εκεί πάνω σε αυτήν την απολαυστική ηρεμία 1ο δεκαήμερο, ευκαιρίες έρχονται στα πόδια σου, νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου και η τύχη είναι στο πλευρό σου, για να ξεχάσεις μια και καλή τι σημαίνει μοναξιά!

  1. 2ο δεκαήμερο, συντροφική ζωή το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, αυτόν τον μήνα με ευκαιρίες για νέα σχέση ή ενδυνάμωση – επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας! Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!
  2. Φυσικά 2ο δεκαήμερο, όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν, μόνο αν δεν πέσεις άλλη μία φορά στην παγίδα του ψέματος, της εξιδανίκευσης και της ουτοπίας…
  3. Και τέλος εσύ 3ο δεκαήμερο… Εσύ… Με έναν Νοέμβρη να είναι κομμένος και ραμμένος για τα ερωτικά σου, με μία γοητεία ακαταμάχητη και μία άπλετη ερωτική τύχη! Δεν έχω να πω κανένα αρνητικό! 30 ημέρες απόλυτης και πλήρους συντροφικότητας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  1. 1ο δεκαήμερο κέφι, λάμψη, ξαφνική ερωτική επιτυχία ή εξομολόγηση, νέοι συναρπαστικοί έρωτες, διασκέδαση και αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές, θα έχεις!
  2. Αχ, 1ο δεκαήμερο, γι’αυτό άκουσε με και πάθε μία «αμνησία» όσον αφορά παλαιές πληγές ή έρωτες που πονέσανε στο παρελθόν… Ζήσε αυτήν την μπόλικη ερωτική εύνοια στο έπακρο, χωρίς να τρελαίνεις το μυαλουδάκι σου με χαζομάρες χθεσινές…
  3. Εσύ 2ο δεκαήμερο, είσαι από τους πιο τυχερούς του μήνα! Με κατακτήσεις αξιόλογες, αμέτρητους θαυμαστές, ερωτικές επιτυχίες και εκπληρώσεις στόχων που ήρθαν για να μείνουν, ουσιαστική καλοπέραση, επανασυνδέσεις, νέες σχέσεις, συναίσθημα, ρομαντισμό και απόλυτη βελτίωση της ερωτικής εικόνας σου! Άριστα 10 ο Νοέμβρης σου λέω!
  4. 3ο δεκαήμερο, πάθος, σεξουαλικότητα, γοητεία, απόλαυση του Έρωτα αλλά και του χρήματος, φέρνει ο Νοέμβρης! Μην σοκαριστείς μάλιστα αν ένα παλαιό πάθος, αναβιώσει τώρα και οδηγήσει σε επανασύνδεση!
  5. Γι’αυτό 3ο δεκαήμερο, άλλη μια φορά θα στο πω… Μην γκρινιάζεις, μην απαιτείς παράλογα, μην κάνεις λάθος επιλογές, μην ζηλεύεις, μην είσαι καχύποπτος και μην δημιουργείς καταστροφικές εντάσεις, από το πουθενά!

ΛΕΩΝ

  1. 1ο δεκαήμερο, πω πω ανανέωση και λάμψη! Φτου, φτου, φτου μη σε ματιάσω και χάσεις όλο αυτό το φλερτ, την ερωτική επιτυχία και την πιο απόλυτα ερωτική περίοδο που έρχεται τώρα!
  2. Όμως 1ο δεκαήμερο, άλλη μία φορά θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, αφού άλλη μια φορά κόντρες, ανατροπές, απρόσμενες εντάσεις και ωχ, ωχ συγκυρίες, θα σε τρελάνουν! Ψυχραιμία!
  3. 2ο δεκαήμερο μια χαρά… Χαμήλωσε λίγο προσδοκίες (πάει ο Δίας…) και απόλαυσε κατακτήσεις, ερωτική επιτυχία, θαυμαστές, πάθος και συναίσθημα! Όντως μια χαρά, ε;
  4. Αλλά οκ, 2ο δεκαήμερο… Αυτό δεν σημαίνει πως επικεντρώνεσαι στον έρωτα, παραμελώντας την καριέρα, οκ;
  5. 3ο δεκαήμερο επιτέλους! Είσαι ο πρωταγωνιστής του Έρωτα! Ένας μαγευτικός, απόλυτα ερωτικός και διασκεδαστικός Νοέμβριος είναι εδώ και σου εγγυώμαι, πως θα σου δώσει άπειρα δώρα για τα ερωτικά σου ζητήματα! Είσαι έτοιμος, για την απόλυτη τύχη και ευτυχία;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  1. 1ο δεκαήμερο, ανέλπιστα καλό φλερτ, ξαφνικά μηνύματα, ευχάριστα νέα, εξομολογήσεις συζητήσεις και νέες συναρπαστικές γνωριμίες, έρχονται! Γλέντα το!
  2. Εσύ 2ο δεκαήμερο, μακριά από εξιδανικεύσεις, λάθος σχέσεις, φαντασιώσεις του μυαλού σου και υψηλές προσδοκίες! Κι αν μ’ακούσεις, δες παρακάτω, τι θα σου φέρει ο μήνας!
  3. Θα σου φέρει 2ο δεκαήμερο, σταθερότητα, νέες σχέσεις στο προσκήνιο, τέλεια νέα, μηνύματα και συναντήσεις, ρομαντισμό, συναίσθημα και ατέλειωτες γουτσου-γουτσου στιγμές, με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου!
  4. Και όχι μόνο 2ο δεκαήμερο! Ένας πρώην στέλνει μήνυμα, ζητάει επανασύνδεση και είναι στο χέρι σου, αν θα την πραγματοποιήσετε ή όχι!
  5. Εσύ Παρθένε του 3ου, χορταίνεις πάθος, ερωτισμό, πονηρά μηνυματάκια, ακόμα και από αυτόν τον πρώην, που σε «καίει» ακόμα!

ΖΥΓΟΣ

  1. Ζυγέ του 1ου! Να ευχαριστείς επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, οι οποίες μέσα στο μήνα, θα σε απαλλάξουν με ποικίλους τρόπους, από πολλά ερωτικά παρελθοντικά προβλήματα!

2 1ο δεκαήμερο, το θέμα είναι όμως να σε ξεκολλήσει κι από τον πρώην, που είναι απαγορευτικός τον Νοέμβρη! Αντιθέτως μία νέα γνωριμία, θα είναι ό,τι καλύτερο! Άκουσε με…

  1. 2ο δεκαήμερο, μια χαρούλα επιτέλους! Επικοινωνιακός, κοινωνικός και πιο δημοφιλής από ποτέ, μέσα από συζητήσεις και επαφές, απολαμβάνεις άπειρες εκπληρώσεις ερωτικών στόχων μέσα στο μήνα!
  2. 3ο δεκαήμερο, περιόρισε άμεσα τα νεύρα, τις ζήλιες, τις ερωτικές ζαβολιές (πάλι μωρέ;), τις κόντρες, τον εγωκεντρισμό και τις κακίες!
  3. Διότι 3ο δεκαήμερο, έχεις τόση τύχη, που είναι κρίμα να την χαραμίσεις με τσακωμούς και παραλογισμούς! Αν κρατηθείς ήρεμος, τύχη, χαρά, ανανέωση και φυσικά ερωτική εύνοια, σου προσφέρονται απλόχερα από το σύμπαν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  1. 1ο δεκαήμερο, υπομονή… Τα νεύρα, οι ανατροπές, οι καυγάδες, οι εντάσεις και οι ξαφνικές δυσάρεστες εκπλήξεις στα ερωτικά σου, συνεχίζονται και αυτόν τον μήνα!
  2. Ωστόσο 1ο δεκαήμερο, θα ανταμειφθείς για το… σοκ! Ο Νοέμβρης, θα φέρει και καλοπέραση, με ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις, προτάσεις, χαρές και κεραυνοβόλους έρωτες!

3.Εσύ2ο δεκαήμερο, τα έχεις όλα βρε μαναράκι μου! Σταθερή ερωτική ζωή, αφοσίωση από το άτομο της καρδιάς σου, ρομαντισμό, συναίσθημα, εκπλήρωση ονείρων, επανασυνδέσεις και υπερ-ευχάριστες ερωτικές επαφές!

  1. Για πες μου λοιπόν ένα λόγο 2ο δεκαήμερο, που στα μέσα του μήνα, με το Ολόγιομο Φεγγάρι, σε πιάνει τέτοια ανασφάλεια (που εκφράζεται με ξεσπάσματα) στην συντροφική ζωή; Όλα καλά πάνε! Χαλάρωσε!
  2. Εσύ 3ο δεκαήμερο, μας μαθαίνεις έρωτα, έρωτα, έρωτα, έρωτα μοναδικό! Έξαψη ο Νοέμβριος, γεμάτος ερωτικές απολαυστικές καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό, με μία νέα παθιασμένη σχέση ή ακόμα και με τον… πρώην!

ΤΟΞΟΤΗΣ

  1. 1ο δεκαήμερo, Νέο Φεγγάρι στο Ζώδιο σου και ο Νοέμβρης φέρνει ευκαιρίες, νέες δυνατότητες, λύσεις, εύνοια και επιτυχίες στον Έρωτα και όχι μόνο!
  2. Επιπλέον 1ο δεκαήμερο, με Χείρωνα να σε σιγοντάρει, ξεπερνάς κάθε πληγή του παρελθόντος και νιώθεις ξανά ευτυχισμένος και ανέμελος! Είδες γενεθλιάκια ωραία;
  3. 2ο δεκαήμερο, σταμάτα να ζεις στην χώρα των θαυμάτων και προσγειώσου! Άλλος ένας μήνας που θα φέρει απότομη προσγείωση στον έρωτα, από τα σύννεφα που πετάς!
  4. Ευτυχώς 2ο δεκαήμερο, που γενικά με την Αφροδιτούλα στο ζώδιο σου, θα έχεις και τις ευκαιρίες σου, θα είσαι και στα πάνω σου εμφανισιακά, θα γεμίζουν και οι τσεπούλες σου!
  5. Άσε μας βρε 3ο δεκαήμερο που θες και εσύ πρόβλεψη! Όλα τέλεια, τύχη κάθε μέρα, μεγάλες ευκαιρίες για την απόλυτη ερωτική επιτυχία και είσαι επιτέλους ευτυχισμένος και πλήρης! Πραγματοποίησε επιθυμίες! Ο Νοέμβρης, στο υπόσχεται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  1. Αιγόκερε του 1ου, όχι βρε πουλάκι μου στο παρελθόν… Όχι, όχι, όχι…
  2. Αντιθέτως, πες ναι στο καινούργιο, την αλλαγή, την χαρμόσυνη έκπληξη, τον κεραυνοβόλο έρωτα! Ο Νοέμβρης 1ο δεκαήμερο, θέλει βήματα μπροστά και μόνο μεγάλα!
  3. 2ο δεκαήμερο, επιτέλους! Απαλλαγμένος από τα «ξινά» του Κρόνου, απολαμβάνεις την καλή του πλευρά, που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αλλαγές και να πετύχεις στόχους στον ερωτικό τομέα, με τον πιο συναισθηματικό τρόπο και το επίτευγμα να είναι μάλιστα και μόνιμο! Α και κάτι άλλο…, ο πρώην επιστρέφει! Το «ψήνεις»;
  4. 3ο δεκαήμερο, σαν πολύ στον αλέκτορα δεν τα φόρτωσες; Γιατί τέτοια χάλια στην καριέρα; Το νου σου, γιατί θα χάσεις την ερωτική εύνοια, λόγω τρεξιμάτων για την δουλειά!
  5. Κι όταν λέω εύνοια 3ο δεκαήμερο, εννοώ επανασυνδέσεις, σεξουαλικότητα, πάθος, θετικές αλλαγές και επίτευξη βαθέων επιθυμιών! Την πάτησες αν ερωτεύτηκες Αιγόκερω… τα χαρακτηριστικά φωτιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  1. 1ο δεκαήμερο, βρίσκεις ξανά τον ακαταμάχητο εαυτό σου καμάρι μου! Κάνεις αλλαγές, τολμάς, ξεπερνάς κάθε κακό, λες ναι απροκάλυπτα σε κάθε καινούργιο και βγαίνεις νικητής, ακόμα κι αν το παρακάνεις!
  2. Όλα τα παραπάνω 1ο δεκαήμερο, αφορούν τα ερωτικά… Επαγγελματικά όμως, κάνεις λάθη, τσακώνεσαι, προκαλείς και χάνεις την ψυχραιμία σου, σε σημείο, που όλα μπορεί να γκρεμιστούν από λεπτό σε λεπτό!
  3. Εσύ του 2ου, καλοπερνάς, αλλάζεις παραστάσεις, κάνεις γνωριμίες, φλερτάρεις, δίνεις χαρά και ανανέωση στο δεσμό σου και έχεις από πάνω και την στήριξη των φίλων σου!
  4. Όλα αυτά 2ο δεκαήμερο μόνο ό,τι αφορά παρόν ή μέλλον! Μακριά από το ερωτικό παρελθόν! Μακριά, αν θες εύνοια!
  5. Εσύ 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις κοινωνικότητα, τύχη, πάθος, εκπλήρωση συναισθηματικού ονείρου, νέες γνωριμίες, θετικές αλλαγές και την απόλυτη ερωτική ανανέωση!

ΙΧΘΥΣ

  1. 1ο δεκαήμερο συναρπαστικά ταξιδάκια, ξαφνική τύχη, απανωτές επιτυχίες, χαρούμενες ειδήσεις και μηνύματα, εξομολογήσεις και καυτές συναντήσεις! Πόσο σε ζηλεύω!
  2. 2ο δεκαήμερο…, θες μία φορά να μην παρασυρθείς από τον Ποσειδώνα, please; Μπορείς να σταματήσεις να λες ψέματα στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου; Επίσης μπορείς να σταματήσεις να πιστεύεις στα ψέματα των άλλων;
  3. Κι αν μ’ακούσεις 2ο δεκαήμερο, μέτρα εύνοιες τον Νοέμβρη! Τύχη, ταξίδια, επικοινωνίες με φουλ τρυφερότητα και ρομαντισμό, επίτευξη στόχων και απόλυτη καλοπέραση!
  4. Και 2ο δεκαήμερο, δεν άκουσες ( δεν διάβασες anyway) το καλύτερο… Ο πρώην «ξαναχτυπά»!
  5. Εσύ 3ο δεκαήμερο, είτε με πρώην, είτε με νυν, είτε με νέο πρόσωπο, απολαμβάνεις τον πιο παθιασμένο, ερωτικό και καυτό μήνα! Χμμ…

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους...

Σαν σήμερα 17 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι πρόκριτοι...