Έρευνα: Πόσες φορές τη μέρα σκέφτεται μια γυναίκα το σeξ; Θα σε ξαφνιάσει η απάντηση!

278
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Τάκης η γιαγιά … και το κιλοτάκι!

Σύμφωνα με το γνωστό σεξουαλικό μύθο, οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε ημέρα ανά 7 δευτερόλεπτα.

Έλα όμως που οι μύθοι διαρκούν τόσο ώστε να καταρριφθούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, την ανατροπή φέρνει μια δημοσιευμένη μελέτη στο Journal of Sex Research, η οποία βασίστηκε στις απαντήσεις 283 νεαρών αντρών και γυναικών ηλικίας 18-25.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία κατέγραφε τις σκέψεις των συμμετεχόντων σε διάστημα μιας εβδομάδας, απέδειξαν τελικά πως ο μύθος των 7 δευτερολέπτων… είναι τελικά μύθος για τους άντρες. Οι εθελοντές είχαν στη διάθεσή τους μια ειδική συσκευή και πατούσαν ένα κουμπί κάθε φορά που τους ερχόταν στο μυαλό μια απ΄τις παρακάτω σκέψεις: φαγητό, σεξ, ύπνος.

Με βάση την τελική καταμέτρηση σε ποσοστά, φάνηκε ότι οι άντρες πράγματι σκέφτονται το σεξ περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα από ότι τις γυναίκες, όμως παράλληλα σκέφτονται περισσότερο και το φαγητό αλλά και τον ύπνο!

Διαβάστε επίσης:  Αλεπούδες μεταλλάσσονται σε "τέρατα" για να τους πάρουν την γούνα για παλτό…Οι εικόνες είναι εξοργιστικές!

Όσο για τις γυναίκες, εκείνες, σύμφωνα με την έρευνα, σκέφτονται το σεξ κατά μέσο όσο μια φορά ανά ώρα.

Ιδού το ερώτημα, λοιπόν: Μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι οι άντρες βιολογικά προδιατεθειμένοι να σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες ή η παρόρμηση αυτή πλαισιώνεται, σε μεγάλο βαθμό, από κοινωνικούς παράγοντες;

Το σίγουρο είναι ότι τελικά οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε και οι άντρες, παρότι σκέφτονται το σεξ, δεν το σκέφτονται σίγουρα ανά 7 δευτερόλεπτα, αλλά πολύ πιο σπάνια!