Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
28.3 C
Athens

Ερμής στον Υδροχόο από τις 7 Φεβρουαρίου: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Πρωτότυπες και καινοτόμες σκέψεις σάς φέρνει στις 7 Φεβρουαρίου 2017 ο Ερμής στο πρωτότυπο και φιλελεύθερο ζώδιο τον Υδροχόο και μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, μιλάτε περισσότερο με τους φίλους σας, βρίσκετε νέες ομάδες που μιλούν στα ιδανικά και τις αξίες σας, κάνετε νέες φιλίες μέσα από το διαδίκτυο.

Βλέπετε πρόσωπα και καταστάσεις λογικά και αντικειμενικά, η επικοινωνία είναι το μέσο για να συσπειρώσετε άτομα, προκειμένου να αγωνιστείτε όλοι μαζί για ένα ανθρωπιστικό σκοπό. Τώρα αμφισβητείτε τους κανόνες, δεν αποδέχεστε τους περιορισμούς και εκφράζετε ελεύθερα τις ιδέες και τις απόψεις σας. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, επιτείνει την επικοινωνία με τους φίλους σας, βρίσκετε νέες ομάδες, οι οποίες εξυπηρετούν τα μεγάλα οράματά σας και τα ιδανικά σας. Βοηθάτε με τις συμβουλές σας τους φίλους σας και τρέχετε να τους εξυπηρετήσετε, καθώς τώρα οι πρωτότυπες ιδέες σας είναι σημαντικές και φέρνουν γρήγορες λύσεις στα προβλήματά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας προικίζει με δυνατή επιχειρηματολογία και εξυπνάδα, για να καταφέρετε να ελιχθείτε στις προκλήσεις στην καριέρα σας. Όλοι σας σέβονται και σας επαινούν, θαυμάζουν τα ταλέντα σας και τα επιτεύγματά σας, κι αυτό σας βοηθά να επωφεληθείτε στην εργασία σας και συνδράμει θετικά στην κοινωνική άνοδό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας, να μιλήσετε με νέους ανθρώπους που συναντάτε τυχαία ή στα ταξίδια σας. Βλέπετε τη ζωή με μεγαλύτερη ελπίδα και αισιοδοξία, σταματάτε πλέον να αναμοχλεύετε τα προβλήματά σας. Έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε και να αφήσετε πίσω τις υποχρεώσεις σας, να κάνετε κάτι διαφορετικό, προκειμένου να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον κρυφό και μυστικό όγδοο οίκο σας, σας κάνει αινιγματικούς και μυστηριώδεις στα λόγια σας, ίσως τώρα οι άλλοι αδυνατούν να κατανοήσουν τι κρύβετε πίσω από τα υπονοούμενά σας. Έντονες και βαθιές συζητήσεις έχουν ως αποτέλεσμα μια πραγματικά βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ανακαλύπτετε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και γνωρίζετε κάποια πρόσωπα σε βάθος.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας προικίζει με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες για να βάλετε αλατοπίπερο στη σχέση σας, να απομακρύνετε τη συνήθη ρουτίνα σας. Μια ειλικρινής συζήτηση με τον αγαπημένο σας για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας, σας φέρνει πιο κοντά. Αν είστε μόνοι, ίσως νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά για κάποιον φίλο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας, κάνει την καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας πιο ανέμελες, η τεχνολογία είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος στην εργασία σας για την αύξηση της αποδοτικότητάς σας και της παραγωγικότητάς σας. Χαρίζετε στον εαυτό σας χαλάρωση και ανάπαυση, συζητάτε με τους αγαπημένους σας και βοηθάτε με τις γνώσεις σας τους συναδέλφους σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας φέρνει άφθονη διασκέδαση με τους φίλους σας, φλερτάρετε με έναν έξυπνο και παιχνιδιάρικο τρόπο. Ίσως ένα απογευματινό ερωτικό ραντεβού για καφέ, επεκταθεί μέχρι τις βραδινές ώρες! Αν είστε σε σχέση, νιώθετε ότι υπάρχουν ελπιδοφόρες προοπτικές, καθώς η διπλωματική και συγκαταβατική συμπεριφορά σας βοηθά στην εξομάλυνση των αρνητικών καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ενθαρρύνει να μιλήσετε σε κάποια οικεία προς εσάς πρόσωπα, με τα οποία είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Ίσως αλλάξετε τον προσωπικό σας χώρο, αποφασίσετε να κάνετε εκκαθάριση από τα παλιά, άχρηστα αντικείμενα στο σπίτι σας. Τώρα αναμοχλεύετε θέματα του παρελθόντος και αναπολείτε τις παλιές οικογενειακές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, τονίζει το φιλελεύθερο και πρωτότυπο πνεύμα σας, γίνεστε περισσότερο εκφραστικοί και επικοινωνιακοί με όλον τον κόσμο. Οι ιδέες σας και η αποφασιστικότητά σας φέρνουν κοντά σας νέες γνωριμίες και κάνετε νέους φίλους ή ενώνεστε με τους άλλους, για έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Ίσως πάρετε μια σημαντική απόφαση ή έχετε αξιόλογες ειδήσεις και πληροφορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, στρέφει την προσοχή σας στις δαπάνες σας και τα έσοδά σας, και σάς ζητά να είστε εγκρατείς στις αγορές σας. Ίσως πάρετε μια σημαντική απόφαση στα οικονομικά σας ή κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή λάβετε κάποια χρήματα, που περιμένατε καιρό. Τώρα είναι σημαντικό να ξέρετε ποια άτομα αξίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σάς προικίζει ο Ερμής στο ζώδιό σας, οι ιδέες και απόψεις σας γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Αν είχατε εμπλακεί σε λογομαχίες με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας ή την οικογένειά σας, έχετε έξυπνα και δυνατά επιχειρήματα για να απομακρύνετε τις συγκρούσεις. Τώρα θα είστε πιο ευτυχισμένοι συζητώντας με τους φίλους σας, δίνοντας και παίρνοντας συμβουλές.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο την ευαίσθητη και συμπονετική φύση σας, χαρίζετε τις συμβουλές σας σε όσους σας έχουν ανάγκη. Προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους άλλους, τρέχετε να τους φροντίστε και επισημαίνετε τα λάθη και τις παραλείψεις τους. Απομακρύνετε από τη ζωή σας όποιον και ό,τι σας δημιουργεί άγχος και θλίψη, νιώθετε διανοητικά και ψυχικά ανανεωμένοι.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για...

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, έχοντας άσχημα μαντάτα για τα οικονομικά κάποιων, αλλά και πιθανότητα...

Η Ιβάνκα Τραμπ βρίσκεται στην Αθήνα και αποθεώνει τον Παρθενώνα

«Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων» Η κόρη του τέως προέδρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου;

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος με την ισχυρή επιρροή, ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου την...

Δίας στον Ταύρο: Θλίψη στα ερωτικά για Σκορπιούς κι άλλα 2 ζώδια!

Ο Δίας στον Ταύρο θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα και δημιουργία σχέσεων! Ο Δίας είναι πλανήτης εξωστρεφής, αναζητάει την αλήθεια και υπόσχεται...

«Μπαίνει στο καμαρίνι, ανοίγει όλο το φερμουάρ και μένει ολόγυμνη μπροστά μου»

Με αφορμή τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, ο Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, δε, ο λαϊκός...

Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Οι κύριες όψεις της Τρίτης είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ζυγό με τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα που ενισχύει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,242ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 Απριλίου ανακαλύπτεται ο Ερμής του Πραξιτέλη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1877... Ανακαλύπτεται στην Ολυμπία από Γερμανούς αρχαιολόγους ο Ερμής του Πραξιτέλη.

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η...

Ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου

Όλα τα επηρεάζουν τα άστρα. Πάρ’ το απόφαση να πάμε παρακάτω. Ειδικά τον τρόπο...