Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Athens

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/02/23 – 26/02/23

Η εβδομάδα αυτή θα δώσει μια νέα πνοή στα αισθηματικά μας, αφού τη Δευτέρα 20/02/2023 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τώρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον, να απαλύνουμε τα τραύματα μας και να ονειρευτούμε ξανά. Άλλωστε, τα όνειρα που κάνουμε τώρα θα είναι πιο εφικτά αφού θα έχουν τη στήριξη του Κρόνου από τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φλογερό ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει έως τις 16/03/2023 και θα ευνοήσει κυρίως τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια.

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα μας βγάλει από τη χειμερία νάρκη και θα μας χαρίσει δυναμισμό, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα τολμήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Οι σχέσεις τώρα αποτελούν ένα πεδίο μάχης και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις ή παιχνίδια εγωισμού. Κι αυτό γιατί η Αφροδίτη στον Κριό τα θέλει όλα δικά της και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο.

Στις 22/02/2023 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει αλλαγή πλάνου ή ένα απρόσμενο νέο που θα σας ταρακουνήσει. Η επιρροή θα είναι έντονη από τις 21/03/2023. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν αντιδραστικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν διαπληκτισμούς και ρήξεις. Προσοχή λοιπόν στις συζητήσεις που κάνετε και στον τρόπο που εκφράζεστε.

Από την άλλη πλευρά, την ίδια μέρα στις 22/03/2023 το τρίγωνο Ερμή – Άρη είναι μια όψη η οποία μας χαρίζει ενέργεια, ζωντάνια και διάθεση για επικοινωνία. Νέες επαφές ή συζητήσεις που θα κάνουμε θα μας ξεμπλοκάρουν.

Τα ρίσκα και οι τολμηρές κινήσεις ευνοούνται, επομένως μη διστάσετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να εκφράσετε τα θέλω και τις σκέψεις σας. Να θυμάστε ότι ο τολμών νικά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στις 20/02 σε ένα πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε ενδοσκόπηση και να έρθετε πιο κοντά με τα συναισθήματα σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε για λίγο και να τα βρείτε με τον εαυτό σας ή να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε με το παρελθόν. Το φεγγάρι αυτό αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να δώσετε συγχώρεση τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό, γεγονός που θα σας ανακουφίσει. Την ίδια ημέρα ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, εισέρχεται δυναμικά στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει γοητεία και λάμψη. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε ξανά στις σχέσεις και θα αναζητήσετε τη συντροφικότητα. Το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικό για να κάνετε νέες γνωριμίες, να διασκεδάσετε και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα εξομαλύνετε τις διαφορές σας. Στις 22/02 το τρίγωνο Ερμή – Άρη θα φέρει κοντά σας φίλους και θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια διαδικτυακή γνωριμία ή να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με άτομα που σας ταιριάζουν πνευματικά. Είναι επίσης ιδανικές ημέρες για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον πιο κοινωνικό οίκο του ωροσκοπίου σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας ανανεώσει και θα φέρει στη ζωή σας μια νέα παρέα μέσα από την οποία μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι η ιδανική στιγμή για να οραματιστείτε το μέλλον με το ταίρι σας και να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια από κοινού. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, δηλαδή στον πιο κρυφό και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ρίξετε τους τόνους και θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε ενδοσκόπηση. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς  να έχετε μυστικές συναντήσεις και επαφές που πρέπει για κάποιο λόγο να κρατήσετε στο σκοτάδι. Αν είστε σε σχέση, θα αφήσετε τα πολλά λόγια και θα προτιμήσετε να ακούσετε αυτά που λέει η καρδιά σας. Στις 21,22/02 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού φέρει απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές που θα σας αναστατώσουν. Το κλίμα τώρα είναι έκρυθμο και η επικοινωνία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί πολύ εύκολα να πυροδοτήσετε αντιδράσεις με μια λάθος κουβέντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ελπιδοφόρο νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό από τις 20/02. Η θέση αυτή θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους φίλους σας και θα σας υπενθυμίσει ότι έχετε ανάγκη να περιβάλλεστε από άτομα τα οποία μοιράζονται ίδια όνειρα, απόψεις και ενδιαφέροντα με εσάς. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να βγείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να εμπλακείτε σε καινούργιες ομάδες και παρέες. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να ανθίσει μια γνωριμία από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Στις 22/02 ο Ερμής από τον Υδροχόο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη από το ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι η εβδομάδα θα κυλήσει πολύ δυναμικά. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και δε χωράνε αναβολές στα σχέδια σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να μιλήσετε στους γύρω σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Μη διστάσετε λοιπόν να εκφράσετε τις σκέψεις και μην καταπιέζετε άλλο τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα ταξίδια καθώς και οι επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή με κάποιον/α που βρίσκεται στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στις 20/02 στο συμβατό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα ανανεώσετε την πίστη σας στον έρωτα, τον εαυτό σας αλλά και την ίδια τη ζωή. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε καινούργιες εμπειρίες και θα βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια διαφορετική φιλοσοφία. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν ένα άτομο να δώσει νόημα στην καθημερινότητα σας και να σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Θα ευνοηθούν οι επαφές και οι γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας, αρκεί να είστε ανοιχτοί σε κάτι διαφορετικό και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Τολμήστε λοιπόν να  εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας και μη διστάσετε να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες. Στις 22/02 το τρίγωνο Ερμή – Άρη θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο τολμηροί και να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις βαθύτερες σκέψεις στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε σε σχέση, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σας και να βγάλετε από μέσα σας τα απωθημένα και τις απόκρυφες επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ευχάριστα νέα για εσάς αφού από τις 20/02 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η διάθεση σας τώρα θα είναι πιο ανάλαφρη και θα απαλλαχτείτε επιτέλους από φοβίες, ανασφάλειες και απωθημένα. Θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας βαραίνει. Αν είστε αδέσμευτοι, θα ευνοηθούν οι επαφές και οι γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό ή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας το οποίο θα σας ανανεώσει. Στις 21,22/02 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις μέσα στη σχέση σας ή να σας φέρει αντιμέτωπους με λόγια και αντιδράσεις που θα σας σοκάρουν. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στις 22/02 το τρίγωνο Ερμή – Άρη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε το πρώτο βήμα και να προσεγγίσετε εκείνον/η που σας ενδιαφέρει ή για να κάνετε πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις σας απέναντι σε ένα πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τις σχέσεις και την αισθηματική σας ζωή αφού στις 20/02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Νέα αρχή μπορεί να σημαίνει είτε ότι θα μπει ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, είτε ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας. Το φεγγάρι αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε εάν μια σχέση μπορεί να προχωρήσει παρακάτω ή αν θα πρέπει να την αφήσετε πίσω σας και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Είναι σημαντικό τώρα να ισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική και να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα αποκαταστήσουν την αρμονία στις σχέσεις σας αλλά και μέσα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δώστε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο να σας προσεγγίσει γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο και ουσιαστικό. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού και εγκαινιάζει μια έντονη και παθιασμένη περίοδο για εσάς. Η λίμπιντο σας θα εκτοξευτεί στα ύψη και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε απαγορευμένες περιπέτειες ή σε ερωτικές ιστορίες που θα πυροδοτήσουν έντονα συναισθήματα. Αν είστε σε σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας αλλά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εμμονές. Αποφύγετε τις σκηνές και τα παιχνίδια εξουσίας και προτιμήστε να μεταφέρετε όλο αυτό το πάθος στο σεξουαλικό κομμάτι.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς αφού από τη Δευτέρα 20/02 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού. Με τον πλανήτη του έρωτα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, είναι βέβαιο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε πολλές κατακτήσεις και είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένας καινούργιος έρωτας ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας υπενθυμίσει ότι αξίζετε και ότι είστε επιθυμητοί. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη στον Κριό θα σας δώσει την ευκαιρία να λύσετε τις διαφορές σας και να εστιάσετε σε αυτά που σας ενώνουν. Στις 21,22/02 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει ένα αναπάντεχο νέο ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας αναστατώσει. Το κλίμα αυτή την ημέρα θα είναι ηλεκτρισμένο και είναι πιθανό να ειπωθούν ακραίες κουβέντες πάνω στον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής, επομένως προτιμήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να είστε πιο ψύχραιμοι και διπλωματικοί. Στις 22/02 το τρίγωνο Ερμή – Άρη φέρνει όμορφες γνωριμίες και παθιασμένες ερωτικές στιγμές. Αυτή η όψη θα σας χαρίσει θάρρος, τόλμη και αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε στους άλλους το ενδιαφέρον σας και τα συναισθήματα σας. Αν είστε σε σχέση, είναι η ιδανική ευκαιρία για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε το πρώτο βήμα και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στις 20/02 στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τον έρωτα και τη δημιουργία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή έχοντας ως προτεραιότητα τις προσωπικές σας επιθυμίες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα νιώσετε σαν μικρά παιδιά. Ακόμα όμως κι αν δεν βρείτε εκεί έξω ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα σας κάνει να καρδιοχτυπήσετε, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να πάρετε κομπλιμέντα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Στις 21,22/02 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού είναι μια όψη η οποία μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην ξεσπάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια απρόοπτη εξέλιξη που αφορά ένα ζήτημα σπιτιού. Στις 22/02 το δυναμικό τρίγωνο Ερμή – Άρη θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί και να βγάλετε από μέσα σας όλα όσα σας βαραίνουν. Αν ψάχνετε λοιπόν την ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και τις ενδόμυχες σκέψεις σας στους άλλους, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Δεν αποκλείεται επίσης να συναντήσετε έναν/μια πρώην ή να κάνετε μια κουβέντα που θα ξεκαθαρίσει παρελθοντικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στις 20/02 στο ζώδιο των Ιχθύων, αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το σπίτι, η οικογένεια και τα κοντινά σας πρόσωπα. Είναι η ιδανική στιγμή για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή για να προτείνετε στο ταίρι σας να συγκατοικήσετε. Από την άλλη πλευρά, αν το τελευταίο διάστημα υπήρξαν εντάσεις μέσα στο σπίτι ή αισθάνεστε ότι έχετε απομακρυνθεί από το σύντροφο σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και ξεκινάει μια άκρως παθιασμένη και ερωτική περίοδος για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσετε τους πάντες γύρω σας και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Κριού θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μεταξύ σας και θα νιώσετε όπως στα πρώτα σας ραντεβού. Στις 22/02 το τρίγωνο Ερμή – Άρη θα σας χαρίσει δυναμισμό και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας στους άλλους. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σας ή για να επιδιώξετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 20/02, ένα φεγγάρι αρκετά θετικό για εσάς αφού θα ευνοήσει την επικοινωνία σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές και ειλικρινείς συζητήσεις. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να έχετε μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή μια ευχάριστη συνάντηση. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο πύρινο ζώδιο του Κριού, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας. Εάν υπήρξαν εντάσεις ή είχατε απομακρυνθεί από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα το κλίμα θα γλυκάνει και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να εκφράσετε όσα νιώθετε. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να συμφιλιωθείτε με έναν/μια πρώην ή να νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες του παρελθόντος. Το επόμενο διάστημα είναι επίσης ιδανικό για να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή για να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 20/02 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, μια θέση η οποία θα ευνοήσει την επικοινωνία σας με τους άλλους και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια. Το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά πολυάσχολο για εσάς, αφού η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη με ραντεβού, επαφές και συζητήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες και είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. Στις 21,22/02 ο Ερμής από το ζώδιο σας θα σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον Ταύρο. Η όψη αυτή θα πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις και είναι πιθανό να σας φέρει αντιμέτωπους με απρόοπτα γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν ξεστομίσετε σκληρές κουβέντες και κρατήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση απέναντι στα γεγονότα. Από την άλλη πλευρά, το τρίγωνο Ερμή – Άρη στις 22/02 θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο διεκδικητικοί μέσα στη σχέση σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας. Οι τολμηρές κινήσεις τώρα ευνοούνται, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα εάν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή και τις σχέσεις σας αφού η Νέα Σελήνη στις 22/02 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Τώρα οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα νιώσετε ότι ξέρετε τι θέλετε και ποιοι άνθρωποι αξίζει να παραμείνουν δίπλα σας. Κάποιοι από εσάς θα δείτε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται αφού μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση με το ταίρι σας ή να μπει ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας το οποίο θα σας προσφέρει τα πάντα χωρίς να χρειαστεί καν να τα ζητήσετε. Από την άλλη πλευρά, αν μια κατάσταση δε λειτουργεί και έχει καταντήσει ψυχοφθόρα πλέον για εσάς, τώρα θα βρείτε το κουράγιο να σταθείτε στα πόδια σας, να ακούσετε τις επιθυμίες σας και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Στις 21,22/02 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις επαφές και την επικοινωνία σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η οποία θα κλονίσει την ψυχολογία σας. Στις 22/02 το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή – Άρη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και τις βαθύτερες ανάγκες σας στο ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να συναντηθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να κάνετε μια εποικοδομητική και ειλικρινή κουβέντα η οποία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ένα βάρος που κουβαλάτε εδώ και καιρό.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...