Αιτωλικό: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δεν έκοβαν αποδείξεις στη συναυλία του

34

Πρόστιμα για αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί επέβαλαν ελεγκτές της ΓΓΔΕ σε ιδιοκτήτη καφενείου που διοργάνωσε συναυλία στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, με πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή.
Η συναυλία διοργανώθηκε στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου και γνωρίζοντας οι ελεγκτές για την εκδήλωση βρίσκονταν από νωρίς στο χώρο.

Στη συναυλία δεν είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, όλες οι αποδείξεις είχαν κοπεί κανονικά και οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ παρέμειναν στο χώρο μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.
Ωστόσο, 20 λεπτά μετά την αποχώρησή τους δέχθηκαν τηλεφώνημα από άγνωστο που τους πληροφορούσε ότι το προαύλιο είχε «πλημμυρίσει» με κόσμο κι ότι δεν εκδίδονταν αποδείξεις στους θεατές που είχαν πάει για να απολαύσουν λαϊκά τραγούδια από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, Βασίλη Καρρά.

Διαβάστε επίσης:  Αγωνία για την 37χρονη που εξαφανίστηκε στην Κρήτη

Οι ελεγκτές επέστρεψαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 14 αποδείξεις που αντιστοιχούσαν σε συνολική κατανάλωση 14.000 ευρώ.
Το κλιμάκιο της ΓΓΔΕ προχώρησε στην επιβολή των νόμιμων προστίμων.
Επίσης οι ελεγκτές έκαναν «φύλλο και φτερό» τα βιβλία του διοργανωτή, ενώ έχουν ζητήσει και τα συμφωνητικά με τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή αλλά και τους μουσικούς για να διαπιστώσουν αν είναι όλα νομότυπα και φορολογημένα.