Έτσι θα γίνει το «πράσινο» δημοψήφισμα!

24

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods έχει αποφασίσει για όλες τις λεπτομέρειες του δημοψηφίσματος, το οποίο θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Με SMS η ψηφοφορία, στον Ερασιτέχνη όλα τα έσοδα.

Μετά την απόφαση της Euroleague να μην κάνει δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να μπορεί να πηγαίνει κανονικά στο γήπεδο, μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση στο δευτεροβάθμιο όργανο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε ανακοίνωσή της υπογράμμισε πως ξεκινά τις απαραίτητες ενέργειες για το δημοψήφισμα, το οποίο θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, οι «πράσινοι» υπογράμμισαν πως το αποτέλεσμά του θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο.

Οι σχετικές ενέργειες για το δημοψήφισμα έχουν ήδη αρχίσει από το «τριφύλλι» και όπως όλα δείχνουν ο κόσμος των νταμπλούχων Ελλάδας θα αποφασίσει υπέρ ή κατά της παραμονής της ομάδας στην Euroleague τη Δευτέρα (12/2) ή την Τρίτη (13/2).

Γι’ αυτό και το παιχνίδι με την Μπασκόνια έχει αποκτήσει ιστορική σημασία για τον Παναθηναϊκό. Από την μία ενδέχεται να είναι το τελευταίο ματς της ομάδας στην Euroleague (σε περίπτωση που ο κόσμος αποφασίσει την αποχώρηση της ομάδας από τον θεσμό), ενώ από την άλλη μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδι των «πράσινων» με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα ηνία της ομάδας. Κι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει ξεκαθαρίσει πως αν ο κόσμος αποφασίσει την παραμονή στην Euroleague, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης:  Βόμβα: Υποβιβάζεται και διαγράφεται για ένα χρόνο από το μπάσκετ ο Ολυμπιακός!

Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να κάνουν το δημοψήφισμα μέσω SMS. Κάθε φίλος του Παναθηναϊκού θα έχει μία ψήφο και στο SMS θα πρέπει να γράφει το ΑΜΚΑ του, ώστε να επιβεβαιώνεται πως έχει αγοράσει διαρκείας ή απλό εισιτήριο την τελευταία τριετία. Με τον τρόπο αυτό στην «πράσινη» ΚΑΕ θέλουν να διασφαλίσουν πως στο δημοψήφισμα θα πάρουν μέρος μόνο φίλοι της ομάδας.

Η διαδικασία θα γίνει νόμιμα, μέσω εταιρείας που αναλαμβάνει τέτοιες διαδικασίες και όλα τα έσοδα από τα γραπτά μηνύματα θα δοθούν στον Ερασιτέχνη.