Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.6 C
Athens

Eurovision 2021: Αυτά είναι τα φαβορί – Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Δεύτερη ημέρα των ημιτελικών της Eurovision η σημερινή (20/5) και η Ελλάδα έρχεται να διαγωνιστεί, μετά την απόλυτη επιτυχία της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού.

Αν ψάχνουμε, πάντως, φαβορί, το πολύ χορευτικό «Je me casse», το φαβορί της φετινής Eurovision με την Destiny παρουσιάστηκε τελευταίο στον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης.

Η εκπρόσωπος της Μάλτας δημιούργησε πολλές προσδοκίες πριν καν φθάσει στο Ρότερνταμ. Τα στοιχήματα την έδιναν πρώτη, έχοντας κερδίσει τη Eurovision Junior το 2015.

Μετά την πρώτη πρόβα όμως, η Destiny απογοήτευσε, ίσως κυρίως για την φούξια εμφάνισή της, που τελικά την άλλαξε και έκανε μια total silver εμφάνιση που θύμιζε τις επιλογές που έχουν κάνει πολλές φετινές διαγωνιζόμενες.

Αυτή τη στιγμή έρχεται πλέον τρίτη στις αποδόσεις για τον τελικό του διαγωνισμού.

Τι δείχνουν τα… στοιχηματικά σημάδια για Ελλάδα και Κύπρο

Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021, και τα στοιχήματα έχουν πάρει… φωτιά. Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται πως έχουν τους δικούς τους Eurofans, και φλερτάρουν με την πρώτη δεκάδα.

Ιταλία, Γαλλία και Μάλτα, όμως, φαίνεται να είναι οι τρεις υποψηφιότητες που είναι πιθανό να κερδίσουν στη Eurovision 2021, αν κάποιος υπολογίζει την τάση στις στοιχηματικές εταιρίες.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα. Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες στην 5η θέση, ενώ η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκονται στην 10η θέση.

Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 με το «Last Dance».

Ποιο είναι το μυστικό της εμφάνισής της στη Eurovision 2021;

Είναι μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Έχει ασορτί, πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων και μοιάζουν με το δέρμα του φιδιού.

Έγινε ειδική επεξεργασία από μωβ μακέτα 3D σε δέρμα φιδιού και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της κρυσταλοποίησης. Η εμφάνιση της Στεφανίας ολοκληρώνεται με ίδια κεντημένα, κρυστάλλινα μωβ γάντια.

Για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθούν special visual effects, ειδικοί φωτισμοί, σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, σε ζωντανή μετάδοση υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού.

Η χορογραφία, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, αποτελούν μερικά από τα μυστικά της ελληνικής εμφάνισης στην σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Δημιουργία Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου

Την ικανοποίηση του για την αναβάθμιση των σχέσεων της ΕΕ με την Αίγυπτο σε...

Ίμια: Επεισόδιο με την εμπλοκή σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι στα Ίμια ανάμεσα σε σκάφος της ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής. Σύμφωνα με...

Handelsblatt: Πώς οι πλούσιοι Κινέζοι εκτοξεύουν τα ενοίκια στην Ελλάδα…

Αύξηση 56% τα τελευταία πέντε χρόνια… Οι συνέπειες της εκτόξευσης χορήγησης Golden Visa σε επενδυτές...

Μη κρατικά πανεπιστήμια και οι προοπτικές που έχουν στην Ελλάδα

Τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ή ιδιωτικά πανεπιστήμια, έχουν αρχίσει να αποκτούν όλο και μεγαλύτερη...