Εξελίξεις στην υπόθεση απαγχονισμού στην πλατεία Κλαυθμώνος

70
Αθήνα, επίσκεψη, Μακρόν,

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν το απόγευμα οι δύο μεθυσμένοι άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται, πως το απόγευμα του Σαββάτου προέβησαν στον απαγχονισμό ενός Πολωνού αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Να σημειωθεί, πως σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών που αναφέρεται σε ανθρωποκτονία. Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στον Ανακριτή την Τετάρτη.

Θυμίζουμε, πως για τον απαγχονισμό κατηγορούνται ένας 52χρονος Ουκρανός και ο 35χρονος Πολωνός οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια. Οι δύο άνδρες ισχυρίσθηκαν, πως ο Πολωνός που έφυγε από τη ζωή βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και «κάποια στιγμή πέρασε ένα σκοινί σ’ ένα δέντρο, το τύλιξε στο λαιμό του και προσποιήθηκε απαγχονισμό, με αποτέλεσμα όμως, όντως να χάσει την ζωή του».

Διαβάστε επίσης:  Έρχεται μεγάλη μείωση στη νικοτίνη των τσιγάρων - Οφέλη και κίνδυνοι για τους καπνιστές

Τον αλλοδαπό, που κρεμόταν απ´ ένα δέντρο, είδε διερχόμενος ο οποίος ενημέρωσε το 100. Άνδρες της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον Πολωνό και τον Ουκρανό που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και ήταν σε κατάσταση μέθης.