Ευρωεκλογές 2019: Νέα ονόματα από τη ΝΔ για το ψηφοδέλτιο

29
Σοβαρές καταγγελίες από τον Άκη Τσελέντη: “Ο ΟΑΣΠ δεν έπαιξε το ρόλο του”

Άλλους 12 νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η ΝΔ. Ξεχωρίζουν η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος. Όλα τα ονόματα των υποψηφίων.

Άλλους 12 νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η ΝΔ, οι οποίοι αθροίζονται στα 15 νέα πρόσωπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί και τους επτά νυν ευρωβουλευτές ή βουλευτές που θα είναι επίσης υποψήφιοι για την Ευρωβουλή.
Ανάμεσα στους νέους υποψηφίους ξεχωρίζουν η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην ευρωβουλευτής και σπορκάστερ Μανώλης Μαυρομμάτης και η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο δικηγόρος Γιάννης Ανδρουλάκης, η φιλόλογος Τόνια Αράχωβα, ο επιχειρηματίας Άγης Βερούτης, το στέλεχος της Κομισιόν Νίκος Γιαννής, η οινοπαραγωγός Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και ο διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants Γιώργος Ξηραδάκης.

Διαβάστε επίσης:  Δημοσκόπηση MRB: Μπροστά με 14,5 μονάδες διαφορά η ΝΔ

Απομένουν πλέον οκτώ θέσεις για να συμπληρωθεί πλήρως το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, οι οποίες θα κλείσουν την τελευταία στιγμή. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στα ονόματα αυτά να συμπεριληφθούν πρόσωπα-έκπληξη, για τα οποία λέγεται πως ήδη έχουν έρθει σ’ επαφή με τους επιτελείς της ΝΔ, αλλά και οι δύο πλευρές έχουν δώσει για ευνόητους λόγους… όρκο σιωπής.