Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.1 C
Athens

«Φαρμάκι» Χωρισμοί για Σκορπιούς, Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια θυμό, νεύρα και παράπονα, που κρατούσες μέσα σου καιρό! Προστάτεψε την ψυχολογική σου ηρεμία και κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, από ξεσπάσματα και ρήξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου, διότι θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Συγκράτησε τα νεύρα και τον θυμό σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου, αποφεύγοντας υπερβολές και απαιτήσεις! Η καθημερινότητα σου, γεμίζει αναποδιές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, που αγχώνουν πολύ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις διαπροσωπικές συναναστροφές! Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής, σε επιπόλαιες, προκλητικές και ανώριμες συμπεριφορές!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Συγγενικές σχέσεις και επαφές, πλήττονται από ρήξεις και ισχυρούς καυγάδες!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα, με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού! Σχέσεις και συναναστροφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, πλήττονται από ρήξεις και παρεξηγήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις πείσμα, εγωισμό και κτητικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, προστάτεψε όλες τις κοινωνικές και διαπροσωπικές συναναστροφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου. Έρχονται παρεξηγήσεις, αναποδιές, ρήξεις και ανατροπές, που ενδεχομένως να ανατρέψουν όλα σου τα δεδομένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Τοξότη, λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά ανθρώπους και διαπροσωπικές σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Αιγόκερε! Με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου απέναντί τους, διότι πολύ πιθανόν, να προκαλέσεις αρκετή ζημιά, στον σημαντικό για εσένα, τομέα της φιλίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Είσαι αρκετά σνομπ, υπερόπτης και νευρικός, χαρακτηριστικά που φτάνουν τον περίγυρό σου στα όρια του και επιπλέον, καταστρέφουν την φήμη σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, συνομιλίες, γνωριμίες, ειδήσεις και νέα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...