Φαρσοκωμωδία χαρακτηρίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης το “διαζύγιο” Τσίπρα-Καμμένου

18
Βουλή: Εννέα συνταγματικές αλλαγές που εγκρίθηκαν

Έντονα επικριτική είναι η αντιπολίτευση στο “διαζύγιο” Τσίπρα-Καμμένου, χαρακτηρίζοντας φαρσοκωμωδία το σκηνικό ρήξης μεταξύ κυβέρνησης και ΑΝΕΛ.

Θλιβερό δίδυμο Τσίπρας-Καμμένος

Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο «διαζύγιό» του:

Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους.

Γι΄αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει. Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία.

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για αλληλοεκβιασμούς και φαρσοκωμωδία

Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τους αλληλοεκβιασμούς και την φαρσοκωμωδία που σκηνοθετήθηκε από τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο. Τυπικά διαλύθηκε ο συνεταιρισμός που έκανε μεγάλη ζημιά στη χώρα, επισημαίνει σε δήλωση της η πρόεδρος του του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ο Καμμένος φεύγει, αλλά οι Καμμένοι των Πρεσπών αναλαμβάνουν…Τυχόν Κυβερνητική συνέχεια με υπολείμματα και γυρολόγους της πολιτικής, ακόμα και αν εξασφαλίσει την τυπική ψήφο εμπιστοσύνης, μόνο σε νέα αδιέξοδα θα οδηγήσει, υπογραμμίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Δεν υπάρχει λαϊκή και ουσιαστική εμπιστοσύνη στον κ.Τσίπρα και στον ετερόκλητο Κυβερνητικό θίασό του. Εκλογές τώρα, επαναλαμβάνει η Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε επίσης:  Νέος εκλογικός νόμος: Όριο για την αυτοδυναμία το 40%

Όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης από τη ΔΗΜΑΡ

Όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αναμένεται και από τη ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με πηγές της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι οποίες παραπέμπουν ,σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, στην τελική θέση που θα ληφθεί σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Όχι και από το ποτάμι

Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα, επεσήμανε με ανάρτηση του στο twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης προσθέτοντας ότι οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής, καταλήγει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, με βάση τις δηλώσεις των προηγούμενων 24ωρων, έχει ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εάν συνδεθεί με τη συμφωνία των Πρεσπών. Σύμφωνα πάντως με πηγές από το Ποτάμι, θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας σε ότι αφορά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.