Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Φολέγανδρος: Οι λεπτομέρειες σοκάρουν – Έσπρωξε δυο φορές την 26χρονη για να την ρίξει στο κενό

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται σιγά σιγά στο φως για τη δολοφονία της 26χρονης από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο που βρίσκονταν για διακοπές.

Ο 30χρονος ομολόγησε το έγκλημα τις πρωινές ώρες της Κυριακής ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς οι τσακωμοί ήταν συνηθισμένοι και έντονοι το τελευταίο διάστημα.

Το ίδιο συνέβη και τη μοιραία ημέρα με το ζευγάρι να τσακώνεται για ακόμη μια φορά με τον 30χρονο να θολώνει και να βγάζει το αυτοκίνητο εκτός δρόμου και να το ρίχνει σε μια πλαγιά κοντά στη θάλασσα, με κίνδυνο να πέσουν στο κενό.

Ο άνδρας δίνει ακόμη κατάθεση και σοκάρει με τα λεγόμενά του καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και εκείνος την ακολούθησε. Μάλιστα την έσπρωξε μια φορά με τη γυναίκα να πλησιάζει προς τα βράχια και δεν σταμάτησε εκεί. Την έσπρωξε ακόμη μια φορά με αποτέλεσμα η 26χρονη να χτυπήσει στα βράχια και να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Στη συνέχεια και ο ίδιος βούτηξε να την βρει, την είδε αναίσθητη και αντί να τη βοηθήσει σηκώθηκε και έφυγε με την κοπέλα να βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα στο νερό. Στη Φολέγανδρο βρίσκεται το τμήμα ανθρωποκτονιών για να διαλευκάνει την υπόθεση καθώς το πρωί έφτασε κλιμάκιο με ελικόπτερο στο νησί.

Τον αναζητούσε όλη η Φολέγανδρος

Ο άνθρωπος αυτός ήταν άφαντος για περισσότερες από 24 ώρες και όταν πια το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021) εντοπίστηκε στη βραχώδη περιοχή της Λυγαριάς, ήταν σε απόλυτη σύγχυση.

Ο 30χρονος φορούσε σορτσάκι, μπλούζα και σαγιονάρες όταν τον είδαν στην περιοχή και ειδοποίησαν τις αρχές. Με τρόπο επεισοδιακό κατέληξε, τελικά, στα χέρια της αστυνομίας.

Πρώτα… σύγχυση, μετά ψυχραιμία

Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε, ο 30χρονος αρνήθηκε να τους αφήσει να τον προσεγγίσουν. Φέρεται να τους πέταξε πέτρες και να απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα, πείστηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο περιπολικό, ώστε να μεταφερθεί στο Λιμεναρχείο της Φολεγάνδρου.

Φέρεται μάλιστα να είπε τη φράση “γαμ@@@ η φάση”, χωρίς όμως να εξηγήσει τι εννοούσε. Αφού ηρέμησε και άφησε στην… άκρη τις απειλές για αυτοκτονία, άνθρωπος κοντά στις έρευνες περιέγραψε τον 30χρονο ως “ψύχραιμο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Συντάξεις: Πόσο κερδίζουν 860.000 παλαιοί και νέοι συνταξιούχοι από τη μείωση της ΕΑΣ

Οριστική πρέπει να θεωρείται η μείωση των κρατήσεων της ΕΑΣ στις κύριες συντάξεις, πέραν του σεναρίου κατάργησης της κράτησης από τις επικουρικές. Το υπουργείο...
Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία από τη Δευτέρα

Πάσχα: Αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές – Πότε κλείνουν τα σχολεία

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τις γιορτές του Πάσχα, με το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές και τις μαθήτριες να χτυπά την Παρασκευή (26/4). Η...

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη με τις Αρχές να εκτιμούν...

ΔΝΤ: Ανησυχία για την αυξητική τάση του παγκόσμιου δημόσιου χρέους – Η πρόβλεψη για...

Ανησυχητικές εξελίξεις και προοπτικές για το παγκόσμιο δημόσιο χρέος καταγράφει η τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (crisis monitor), σημειώνοντας ότι θα έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην πορεία της οικονομίας. Την...

Η πιο ακριβη χωρα στην ΕΥΡΩΠΗ η ΕΛΛΑΔΑ…Τα τρόφιμα που αυξάνονται περισσότερο στην Ελλάδα...

Παρά τη σύγκλιση με την Ευρωζώνη στις περισσότερες κατηγορίες, στην Ελλάδα ο πληθωρισμός τροφίμων εξακολουθεί να τρέχει ταχύτερα από κάθε άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Για την ακρίβεια...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Στα ζαφειρένια νερά της παραλίας Γάλα στα Κουφονήσια 23 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από τους γερμανούς ζυθοποιούς ο Νόμος για την καθαρότητα της μπύρας...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του...

Μπαράζ προσαγωγών οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία Λυγγερίδη!

Σε δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη...

Πλατεία Αμερικής: Άγρια δολοφονία

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το μεσημέρι εντός διαμερίσματος στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής. Θύμα ένας...

Χρυσοχοΐδης: Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Tη διαβεβαίωση ότι θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής...