Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
17.2 C
Athens

Φωτεινές οντότητες πετάνε πάνω από την Αθήνα;(βίντεο)

Πολλά ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα videos κυκλοφορούν από το YouTube, με μυστηριώδη φώτα ή λάμψεις να πηγαινοέρχονται στον νυχτερινό ουρανό.

Θα ξεκινήσουμε με εκείνο από την Αθήνα, για το οποίο, πρώτο από όλα, έγινε η υπόθεση ότι μπορεί να πρόκειται για φωτεινές οντότητες που, σαν μικρά παιδιά σε σχολικό προαύλιο πάνε κι έρχονται προς κάθε κατεύθυνση, ανάμεσα στα σκοτεινά σύννεφα.

Ανέβηκε στο κανάλι Giouli P. στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 και αφορά την προηγούμενη μέρα 17/9.

Σε αυτό το βίντεο, η αυτόπτης μάρτυρας παρατήρησε μερικά μυστηριώδη φώτα που κινούνται πάνω από την πόλη της Αθήνας. Αμέσως πήρε το κινητό και άρχισε να βιντεοσκοπεί το περίεργο θέαμα. Τα φώτα φαίνεται να αλλάζουν σχήμα από κύκλο σε οβάλ, ενώ κινούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο σύννεφο, σε μία ορισμένη περιοχή του ουρανού, λες και μοιάζουν παγιδευμένα και δεν ξέρουν πως να ξεφύγουν.

Ποιητική αδεία, θυμίζουν εγκλωβισμένες ψυχές ή οντότητες μέσα σε έναν ενεργειακό χώρο από τον οποίο δεν έχουν ή δεν βρίσκουν έξοδο διαφυγής, ενώ ήδη το θέαμα παρασύρει το μυαλό σε διάφορες μυστηριακές σκέψεις. Ο γνωστός κυνηγός UFOs και παράξενων θεάσεων, Scott C. Waring, έχει ήδη έτοιμη μία εικασία, μία υπόθεση ότι αυτά τα μυστηριώδη φώτα που κινούνται αδιάκοπα δεξιά κι αριστερά, πάνω κάτω, θα μπορούσαν να είναι ενεργειακές φωτεινές οντότητες που πετάνε πάνω από την Αθήνα.

Ωστόσο, αν και δεν αναφέρεται σε ποια μεριά και ώρα της Αθήνας έγινε η θέαση, θα μπορούσε να υπάρχει και η προσγειωμένη πλευρά του πράγματος, η οποία λέει πως στις 17 Σεπτεμβρίου υπήρξαν τουλάχιστον δύο εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, από τις Melisses και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην Τεχνόπολη. Ίσως να υπήρξαν και άλλες σε άλλη σημεία της πόλης.

Ο Waring απορρίπτει αμέσως την πιθανότητα να πρόκειται για προβολείς, καθώς αυτοί έχουν μεγάλη ακτίνα δράσης και στρογγυλό σημείο επαφής επάνω στο σύννεφο, ενώ έχουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο κίνησης που ακολουθούν, το οποίο και επαναλαμβάνεται για ώρες, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένοι να κάνουν από κάποιον υπολογιστή. Όμως, σύμφωνα με την μάρτυρα “τα φώτα κινούνταν για 2-3 λεπτά μόνο, μέσα σε αυτό το σύννεφο/περιοχή και μετά εξαφανίστηκαν μαζί του”. Οπότε, ναι, ίσως, να είναι και έτσι: δηλαδή, φωτεινές οντότητες.

Έτσι, λοιπόν, ο Scott C. Waring, καταλήγει στο σουρεαλιστικό, θα πρέπει να παραδεχτούμε, συμπέρασμα πως αυτά τα μυστηριώδη φώτα που διακρίνονται στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας αποτελούν κάποιο είδος μορφής ζωής που έχει φτάσει στο υψηλότερο εφικτό εξελικτικό στάδιο που μπορεί να φτάσει μία έμβια ύπαρξη, εκείνο της καθαρής ενέργειας. Φυσικά, πολλοί θα πουν ότι ερμηνεύει με όχημα την φαντασία. Πράγματι, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί η φαντασία μπορεί να γίνει ικανοποιητικός οδηγός για εξηγήσεις τέτοιων θεάσεων που κανείς επιστήμονας δεν αναλαμβάνει να εξηγήσει – και, μάλιστα, όταν υπάρχουν και άλλες ανάλογες θεάσεις, σε άλλες χώρες, όπως θα δείξουμε στην συνέχεια.

Το βίντεο για την Αθήνα στις 17/9/20, είχε τίτλο “Ufo lights above Athens sky??? September 17th 2020”, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι πλέον διαθέσιμο, για λόγους που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Ωστόσο, υπάρχει ένα παρόμοιο που εξασφάλισε το ελληνικό κανάλι Εξόνιο του YouTube (από το επίσης ελληνικό Amazing Dio) και αφορά λήψη που έγινε περίπου τέσσερις μήνες αργότερα, δηλαδή στις 4/12/2020, κάπου πάνω από την Αττική, ορατό στον Πειραιά. Είναι εκπληκτικά παρόμοιο με το σβησμένο γι’ αυτό και θα μπορούσε να απολαμβάνει την ίδια πιθανή εξήγηση για φωτεινές οντότητες. Δείτε το βίντεο με τίτλο “Κάτι περίεργο εμφανίστηκε στον ουρανό της Αθήνας που άφησε “άφωνους” πολλούς! Δείτε το ντοκουμέντο” και στη συνέχεια μετά από αυτό, παρακάτω, παρόμοιες θεάσεις και σε άλλα μέρη του κόσμου:

Ωστόσο, το μυστήριο, παραμένει ως προς την διάρκεια του φαινομένου, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως στις 3 Οκτωβρίου 2020, στο Preston του Lancashire, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια παρόμοια θέαση καταγράφηκε σε βίντεο με τίτλο “Strange Flashing Lights in Sky UK”, ενώ ακολουθούν δύο ακόμη:

Είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό ότι στις 30/10/2020 στην New Taipei City της Taiwan, ένα παρόμοιο φαινόμενο καταγράφεται. Ούτε αυτά τα φώτα στον νυχτερινό ουρανό, έχουν κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο στην κίνησή τους, ενώ και αυτά μοιάζουν να περιφέρονται σα να μην ξέρουν που θέλουν να πάνε, σε περιορισμένο χώρο. Άραγε, θα μπορούσαν και αυτά να είναι φωτεινές οντότητες; Το βίντεο με τίτλο Strange lights Over New Taipei City, Taiwan Oct 30, 2020, UFO Sighting News:

Ακριβώς ένα χρόνο μετά από το συμβάν στην Αθήνα, δηλαδή στις 16/9/2021, στο Montpellier της Γαλλίας, ύστερα από μία καταιγίδα με κεραυνούς, εμφανίστηκαν λαμπερά φώτα στον νυχτερινό ουρανό που έκαναν κύκλους οι οποίοι έδιναν την εντύπωση ότι σχημάτιζαν τον αριθμό 8 ξαπλωμένο, ή ίσως να ήταν το σύμβολο της αιωνιότητας. Το βίντεο με τίτλο UFO Fleet During Storm Over Montpellier, France Sept 16, 2021, UFO Sighting News:

Άραγε, σε ό,τι αφορά τις δύο θεάσεις από την Αθήνα, χρησιμοποιήθηκαν προβολείς σε κάποιες εκδηλώσεις, όπως προαναφέραμε, που έστελναν το φως τους στα σύννεφα; Θα μπορούσε πράγματι να είναι έτσι όπως φαντάζεται ο Scott C. Waring, ότι δηλαδή φωτεινές οντότητες πετάνε πάνω από την Αθήνα; Να υπάρχει η ίδια εξήγηση και για την καταγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ταιβάν και την Γαλλία; Τι λέει η δική σας νόηση, η δική σας φαντασία; Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το τι μπορεί να είναι αυτά τα φωτεινά σημεία που πηγαινοέρχονται μέσα σε περιορισμένο χώρο του νυχτερινού ουρανού. Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα Ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Καλαμάτας – αν και δεν είναι σαν κι αυτά που είδατε και αναφέραμε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΤΖΟΚΕΡ: Τη Δευτέρα η κλήρωση για τα 10 εκατ. ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Στην Αλεξανδρούπολη το «χρυσό» δελτίο των 6,5 εκατ. ευρώ

Στην Αλεξανδρούπολη συμπληρώθηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ με έναν υπερτυχερό να κερδίζει το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για...
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 12-11-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 22/2/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Πέμπτη 22/2/2024 (αριθμός κλήρωσης 2718), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Ενδείξεις για κοιτάσματα ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ σε Ήπειρο και Μακεδονία

Έρευνες για τον εντοπισμό υπόγειων «ταμιευτήρων», οι οποίοι ενδέχεται να περιέχουν έναν νέο ενεργειακό πόρο, το φυσικό ή αλλιώς το γεωλογικό υδρογόνο, ξεκινούν Έλληνες...
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 29-9-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 20/2/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Τρίτη 20/2/2024 (αριθμός κλήρωσης 2717), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 27-9-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 18/2/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 18/2/2024 (αριθμός κλήρωσης 2716), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 12-11-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 15/2/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Τρίτη 15/2/2024 (αριθμός κλήρωσης 2715), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ & ΦΑΣΟΥΛΗ

Οικογενειακή Συνάντηση Λαϊκών Ηρώων Η μεγάλη οικογένεια κωμικών λαϊκών ηρώων που εκτείνεται παγκόσμια και ενώνει...

Συνοδεία περιπολικών έφτασαν στην Αθήνα τα τρακτέρ

Στην Πλατεία Συντάγματος έφθασαν πριν από λίγο τα πρώτα τρακτέρ ενόψει του παναγροτικού συλλαλητηρίου...

Με 200 τρακτέρ η παρέλαση των αγροτών στο Σύνταγμα – Δείτε τον χάρτη με τους δρόμους που επηρεάζονται

Αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Λάρισα, Βόλο και την Καρδίτσα έφθασαν το βράδυ...

Τα τρακτέρ στην Αθήνα: Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί από την κάθοδο των αγροτών

Η κάθοδος των αγροτών με τα τρακτέρ στο κέντρο Αθήνας αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό...