Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022
25.1 C
Athens

Φωτεινές οντότητες πετάνε πάνω από την Αθήνα;(βίντεο)

Πολλά ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα videos κυκλοφορούν από το YouTube, με μυστηριώδη φώτα ή λάμψεις να πηγαινοέρχονται στον νυχτερινό ουρανό.

Θα ξεκινήσουμε με εκείνο από την Αθήνα, για το οποίο, πρώτο από όλα, έγινε η υπόθεση ότι μπορεί να πρόκειται για φωτεινές οντότητες που, σαν μικρά παιδιά σε σχολικό προαύλιο πάνε κι έρχονται προς κάθε κατεύθυνση, ανάμεσα στα σκοτεινά σύννεφα.

Ανέβηκε στο κανάλι Giouli P. στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 και αφορά την προηγούμενη μέρα 17/9.

Σε αυτό το βίντεο, η αυτόπτης μάρτυρας παρατήρησε μερικά μυστηριώδη φώτα που κινούνται πάνω από την πόλη της Αθήνας. Αμέσως πήρε το κινητό και άρχισε να βιντεοσκοπεί το περίεργο θέαμα. Τα φώτα φαίνεται να αλλάζουν σχήμα από κύκλο σε οβάλ, ενώ κινούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο σύννεφο, σε μία ορισμένη περιοχή του ουρανού, λες και μοιάζουν παγιδευμένα και δεν ξέρουν πως να ξεφύγουν.

Ποιητική αδεία, θυμίζουν εγκλωβισμένες ψυχές ή οντότητες μέσα σε έναν ενεργειακό χώρο από τον οποίο δεν έχουν ή δεν βρίσκουν έξοδο διαφυγής, ενώ ήδη το θέαμα παρασύρει το μυαλό σε διάφορες μυστηριακές σκέψεις. Ο γνωστός κυνηγός UFOs και παράξενων θεάσεων, Scott C. Waring, έχει ήδη έτοιμη μία εικασία, μία υπόθεση ότι αυτά τα μυστηριώδη φώτα που κινούνται αδιάκοπα δεξιά κι αριστερά, πάνω κάτω, θα μπορούσαν να είναι ενεργειακές φωτεινές οντότητες που πετάνε πάνω από την Αθήνα.

Ωστόσο, αν και δεν αναφέρεται σε ποια μεριά και ώρα της Αθήνας έγινε η θέαση, θα μπορούσε να υπάρχει και η προσγειωμένη πλευρά του πράγματος, η οποία λέει πως στις 17 Σεπτεμβρίου υπήρξαν τουλάχιστον δύο εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, από τις Melisses και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην Τεχνόπολη. Ίσως να υπήρξαν και άλλες σε άλλη σημεία της πόλης.

Ο Waring απορρίπτει αμέσως την πιθανότητα να πρόκειται για προβολείς, καθώς αυτοί έχουν μεγάλη ακτίνα δράσης και στρογγυλό σημείο επαφής επάνω στο σύννεφο, ενώ έχουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο κίνησης που ακολουθούν, το οποίο και επαναλαμβάνεται για ώρες, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένοι να κάνουν από κάποιον υπολογιστή. Όμως, σύμφωνα με την μάρτυρα “τα φώτα κινούνταν για 2-3 λεπτά μόνο, μέσα σε αυτό το σύννεφο/περιοχή και μετά εξαφανίστηκαν μαζί του”. Οπότε, ναι, ίσως, να είναι και έτσι: δηλαδή, φωτεινές οντότητες.

Έτσι, λοιπόν, ο Scott C. Waring, καταλήγει στο σουρεαλιστικό, θα πρέπει να παραδεχτούμε, συμπέρασμα πως αυτά τα μυστηριώδη φώτα που διακρίνονται στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας αποτελούν κάποιο είδος μορφής ζωής που έχει φτάσει στο υψηλότερο εφικτό εξελικτικό στάδιο που μπορεί να φτάσει μία έμβια ύπαρξη, εκείνο της καθαρής ενέργειας. Φυσικά, πολλοί θα πουν ότι ερμηνεύει με όχημα την φαντασία. Πράγματι, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί η φαντασία μπορεί να γίνει ικανοποιητικός οδηγός για εξηγήσεις τέτοιων θεάσεων που κανείς επιστήμονας δεν αναλαμβάνει να εξηγήσει – και, μάλιστα, όταν υπάρχουν και άλλες ανάλογες θεάσεις, σε άλλες χώρες, όπως θα δείξουμε στην συνέχεια.

Το βίντεο για την Αθήνα στις 17/9/20, είχε τίτλο “Ufo lights above Athens sky??? September 17th 2020”, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι πλέον διαθέσιμο, για λόγους που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Ωστόσο, υπάρχει ένα παρόμοιο που εξασφάλισε το ελληνικό κανάλι Εξόνιο του YouTube (από το επίσης ελληνικό Amazing Dio) και αφορά λήψη που έγινε περίπου τέσσερις μήνες αργότερα, δηλαδή στις 4/12/2020, κάπου πάνω από την Αττική, ορατό στον Πειραιά. Είναι εκπληκτικά παρόμοιο με το σβησμένο γι’ αυτό και θα μπορούσε να απολαμβάνει την ίδια πιθανή εξήγηση για φωτεινές οντότητες. Δείτε το βίντεο με τίτλο “Κάτι περίεργο εμφανίστηκε στον ουρανό της Αθήνας που άφησε “άφωνους” πολλούς! Δείτε το ντοκουμέντο” και στη συνέχεια μετά από αυτό, παρακάτω, παρόμοιες θεάσεις και σε άλλα μέρη του κόσμου:

Ωστόσο, το μυστήριο, παραμένει ως προς την διάρκεια του φαινομένου, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως στις 3 Οκτωβρίου 2020, στο Preston του Lancashire, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια παρόμοια θέαση καταγράφηκε σε βίντεο με τίτλο “Strange Flashing Lights in Sky UK”, ενώ ακολουθούν δύο ακόμη:

Είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό ότι στις 30/10/2020 στην New Taipei City της Taiwan, ένα παρόμοιο φαινόμενο καταγράφεται. Ούτε αυτά τα φώτα στον νυχτερινό ουρανό, έχουν κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο στην κίνησή τους, ενώ και αυτά μοιάζουν να περιφέρονται σα να μην ξέρουν που θέλουν να πάνε, σε περιορισμένο χώρο. Άραγε, θα μπορούσαν και αυτά να είναι φωτεινές οντότητες; Το βίντεο με τίτλο Strange lights Over New Taipei City, Taiwan Oct 30, 2020, UFO Sighting News:

Ακριβώς ένα χρόνο μετά από το συμβάν στην Αθήνα, δηλαδή στις 16/9/2021, στο Montpellier της Γαλλίας, ύστερα από μία καταιγίδα με κεραυνούς, εμφανίστηκαν λαμπερά φώτα στον νυχτερινό ουρανό που έκαναν κύκλους οι οποίοι έδιναν την εντύπωση ότι σχημάτιζαν τον αριθμό 8 ξαπλωμένο, ή ίσως να ήταν το σύμβολο της αιωνιότητας. Το βίντεο με τίτλο UFO Fleet During Storm Over Montpellier, France Sept 16, 2021, UFO Sighting News:

Άραγε, σε ό,τι αφορά τις δύο θεάσεις από την Αθήνα, χρησιμοποιήθηκαν προβολείς σε κάποιες εκδηλώσεις, όπως προαναφέραμε, που έστελναν το φως τους στα σύννεφα; Θα μπορούσε πράγματι να είναι έτσι όπως φαντάζεται ο Scott C. Waring, ότι δηλαδή φωτεινές οντότητες πετάνε πάνω από την Αθήνα; Να υπάρχει η ίδια εξήγηση και για την καταγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ταιβάν και την Γαλλία; Τι λέει η δική σας νόηση, η δική σας φαντασία; Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το τι μπορεί να είναι αυτά τα φωτεινά σημεία που πηγαινοέρχονται μέσα σε περιορισμένο χώρο του νυχτερινού ουρανού. Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα Ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Καλαμάτας – αν και δεν είναι σαν κι αυτά που είδατε και αναφέραμε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Τα ίδια… λάθη που κάνουμε σε μία σχέση

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Τα ίδια… λάθη που κάνουμε σε μία σχέση

Πολλές φορές τα λάθη που κάνουμε σε μία σχέση, λάθη που μας πονάνε και μας κάνουνε να υποφέρουμε, δεν είναι και τόσο σπάνια ή...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Όταν ένα παιδί είναι ερωτευμένο...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Όταν ένα παιδί είναι ερωτευμένο…

''... η Μαρία αγαπάει τον Τάσο. Τα ''φτιάξανε πριν από μερικούς μήνες και είναι μαζί. Πάνε στο ίδιο σχολείο, εκείνη πρώτη και εκείνος δευτέρα...

Αχιλλέας: Τι σημαίνει το όνομα του ισχυρότερου ήρωα των Αχαιών

Ο ισχυρότερος ήρωας των Αχαιών στην επική παράδοση φέρει όνομα, το οποίο έχει γνήσια μυκηναϊκή καταγωγή, αφού απαντά στις μυκηναϊκές πινακίδες της Εποχής του Χαλκού...

Σημάδια ότι είμαστε ένας απεσταλμένος Άγγελος στη Γη αλλά δεν το έχουμε αντιληφθεί

Όλοι είμαστε άνθρωποι. Αλλά υπάρχουν πάντα μερικά ακατέργαστα διαμάντια. Κάποιοι από εμάς μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ανθρώπινα όντα. Υπάρχουν μερικά ξεχωριστά όντα που...

Φωτοβολταϊκά στη Στέγη: Οι τελευταίες πληροφορίες για το ύψος της χρηματοδότησης

Δεν σταματούν να χτυπούν τα τηλέφωνα στις εταιρείες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη». Περίπου 250.000...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Να μην ματαιοπονούμε περιμένοντας τους σωτήρες…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Να μην ματαιοπονούμε περιμένοντας τους σωτήρες…

Η ζωή που περνάει και χάνεται… Η ζωή είναι μια και μοναδική… Ζήσε το σήμερα, ζήσε το τώρα… Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις...

Οι Δελφοί ως συλλεκτήρας και διαβιβαστής αιθέρος

Κι αν η μορφολογία της περιοχής των Δελφών και του γύρω περιβάλλοντός του, κρύβει κάτι ασύλληπτο για τα δικά μας δεδομένα, όπως έναν γεωφυσικό...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,223ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Αθήνα απορρίπτει στο σύνολό τους τις τουρκικές αιτιάσεις

Η ελληνική πλευρά, απαντώντας στο διάβημα στο οποίο προέβη νωρίτερα σήμερα η τουρκική πλευρά...

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ και λεωφορεία αύριο η Αθήνα

Τεράστια ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και κυκλοφοριακή ασφυξία στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 18 Σεπτεμβρίου η Αθήνα πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1834.... Η Αθήνα ονομάζεται πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, με διάταγμα της αντιβασιλείας.

Ηχηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα: Δεν δεχόμαστε παραινέσεις

Το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση – απάντηση στην τουρκική παρέμβαση για τον Έλληνα...