«Φουντώνουν» ξανά τα σενάρια για επιστροφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό

20

Οι σχέσεις του Βέλγου επιθετικού με την ομάδα του, την Έβερτον, δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο και από τη Δευτέρα μάλιστα φαίνεται ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην έξοδο, καθώς ο προπονητής Ντέιβιντ Άνσγουορθ τον έδιωξε από την προπόνηση των «ζαχαρωτών» χρεώνοντάς του ότι ήταν αδιάφορος.

Το εν λόγω συμβάν οδήγησε σε νέες φήμες περί επικείμενης κίνησης του Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη, όπως είχε γίνει και το καλοκαίρι. Ωστόσο, τότε δεν βρέθηκε φόρμουλα ώστε να επιστρέψει στο λιμάνι ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020. Άλλωστε, το ποσό που ζητούσε ο αγγλικός σύλλογος μέχρι την περασμένη μεταγραφική περίοδο για να τον πουλήσει σε κάποια ομάδα ήταν οκταψήφιο.

Διαβάστε επίσης:  Xρυσό μετάλλιο για την εθνική πόλο γυναικών

«Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει, πολλοί αναμένουν ότι ο Μιραλάς θα προσπαθήσει να πιέσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό», έγραψε το Sports Illustrated. Όλα δείχνουν ότι πλέον υπάρχουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για να επιστρέψει ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι σίγουρο. Ειδικά μετά το χθεσινό επεισόδιο, τα δεδομένα αλλάζουν.

Να σημειωθεί, επιπλέον, ότι ο Βέλγος παίκτης δεν είναι στις βασικές επιλογές του τεχνικού τιμ. Έχει παίξει ήδη σε 10 παιχνίδια μεν, αλλά σε αρκετά από αυτά έπαιξε ως αλλαγή.