“Φούλ” επίθεση της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα

82
Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα: «Το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να κάτσει σε μια καρέκλα της εξουσίας ή της θαλαμηγού»

Νέα επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σε συνέντευξή τους, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Μισέλ Σαπέν, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός» έγραψε στο Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Έχει άλλωστε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι η “εμπιστοσύνη” συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι, όταν το ΟΧΙ του λαού έγινε Ναι του Τσίπρα. Το ΟΧΙ κλόνιζε την “εμπιστοσύνη”. Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θρηνούμε μωρά-θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, η …εμπιστοσύνη απογειώνεται», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:  Τσίπρας: Επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι και οι πολίτες που πλήττονται από την βαθιά ύφεση

«Την ίδια ώρα, καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων, αλλά και ανθρώπινα δικαιώματα-διεθνές δίκαιο, υπό το βλέμμα Τούρκων επιτηρητών. Με τις ευλογίες του Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε “ασφαλής χώρα”. Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα».