Φουλάρει για την πρωτιά ο Μωραϊτης! – Viral το σποτ του με 220.00 προβολές

35
Φουλάρει για την πρωτιά ο Μωραϊτης!

Κλιμακώνει την καμπάνια του με στόχο την πρωτιά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης ο οποίος είναι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία για μια ακόμη φορά μετά το 2012 οπότε και είχε εκλεγεί.

Η υποψηφιότητα Μωραΐτη, φαίνεται ότι βρίσκει απήχηση στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα στους πασοκογενείς οι οποίοι αποτελούν και τον κύριο όγκο του εκλογικού ακροατηρίου του κυβερνώντος κόμματος.

Φουλάρει για την πρωτιά ο Μωραϊτης!

Ο κ. Μωραϊτης ξεκίνησε δυναμικά την καμπάνια του με ένα σποτ το οποίο έγινε viral και έχει φτάσει στις 220.000 προβολές. Ενδεικτικά σε αριθμό προβολών, έπεται το σποτ του Άδωνι Γεωργιάδη με 90.000 προβολές. Στο σποτ, ο υποψήφιος βουλευτής παρουσιάζει στο ξεκίνημα του ένα απόσπασμα ομιλία του στη Βουλή το 2013 στο οποίο καλούσε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκροτήσουν ένα προοδευτικό μέτωπο ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης:  Βρούτσης: Οι σημερινοί και μελλοντικοί εργαζόμενοι θα πάρουν αύξηση αν συνταξιοδοτηθούν με το νέο νόμο

Την εβδομάδα που πέρασε πραγματοποίησε μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών, ο μόνος από τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ που το επιχείρησε, ενώ κλιμακώνει με συνεχείς περιοδείες