Φούρναρης από το Ρέθυμνο μεταφέρθηκε στην Αθήνα πολυεγκαυματίας

50
Ρέθυμνο, φούρναρης, πολυεγκαυματίας,

Σε βαριά κατάσταση πολυεγκαυματίας και σε καταστολή μεταφέρθηκε πριν από λίγο στην Αθήνα μέσω του Ηράκλειου, 65χρονος από την Αξό Μυλοποτάμου, ο οποίος αργά το μεσημέρι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τυλίχτηκε στις φλόγες από ανάφλεξη βενζίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κεντρικού φούρνου της Αξού λίγα χιλιόμετρα πριν τα Ανώγεια στον ορεινό Μυλοπόταμο, ο οποίος βρισκόταν μόνος του στον φούρνο όταν προσπάθησε να μεταφέρει ένα μπιτόνι βενζίνη. Κάποιοι εικάζουν πως προσπάθησε να μεταφέρει την ποσότητα βενζίνης από ένα δοχείο σε κάποιο άλλο, και η βενζίνη ανεφλέγη, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για βραχυκύκλωμα.

Το περιστατικό είδε ένας συγχωριανός του ο οποίος κατέβαλε προσπάθειες να τον σώσει από τις φλόγες που τον είχαν τυλίξει, ενώ ένας δεύτερος με τη βοήθεια πυροσβεστήρα, βοήθησε και ειδοποίησε τις αρχές.

Διαβάστε επίσης:  Ελληνική η νησίδα ο Μικρός Ανθρωποφάγος και με τη ..."βούλα"

Συγχωριανοί του φούρναρη, μετέφεραν τον 65χρονο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και μετά στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Την φωτιά στο φούρνο έσβησαν οι πυροσβέστες από το κλιμάκιο Γαράζου.

Η κατάστασή του όμως, ανάγκασε τους ιατρούς να αποφασίσουν άμεσα την
αεροδιακομηδή του στην Αθήνα σε ειδικό κέντρο εγκαμαύτων στο νοσοκομείο
Γεννηματά, αφού πρώτα τον διασωλήνωσαν. Ο 65χρονος έχει εγκαύματα στο σύνολο
του σώματος του, και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη.