Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

«Φουρτουνιασμένη» Κυριακή : Λέοντες, Αιγόκερους και 2 ακόμη ζώδια τους περιμένει…

Η γενικότερη εικόνα της ημέρας είναι σαφώς θετική, με οικονομικά, επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά ζητήματα σε κάποιες περιπτώσεις να ευνοούνται, όμως δε λείπουν και τα ζώδια που αγκομαχούν.

ΚΡΙΟΣ

Το ζητούμενο σου σήμερα αγαπητέ μου Κριέ, είναι να υπάρξει ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και αυτό μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να : μην επηρεάζεσαι έντονα από τις διαθέσεις των άλλων, να μην βιάζεσαι να κρίνεις στάσεις και συμπεριφορές των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν! Όσο και να προσπαθείς να κουκουλώνεις προβλήματα από το φόβο μην χάσεις κάποιους ανθρώπους από κοντά σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να τους κακομαθαίνεις αλλά και να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σε κάνει να λειτουργείς σήμερα άτσαλα στα οικονομικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου δημιουργεί μία επαναστατική διάθεση! Προκύπτουν ανατροπές σε σχέδια, επαγγελματικά στόχους και εσύ θέλεις να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει! Επιπλέον σήμερα παρακινείσαι να φροντίσεις πολύ παραπάνω τον εαυτό σου,να αλλάξεις τις συνήθειες σου να κόψεις επιβλαβείς χούγια (πχ άτσαλη διατροφή, κάπνισμα) και να φροντίσεις πώς θα ενδυναμώσεις περισσότερο τον εαυτό σου

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού αγαπητέ μου Δίδυμε, σε κάνει να βρίσκεσαι σε υπερένταση, γιατί είναι πολλά όλα όσα σχεδιάζεις και επιθυμείς και προκύπτουν ξαφνικά εμπόδια! Προσοχή στις επιπόλαιες ερωτικές περιπέτειες, το ξέρω πως δεν θέλεις μπελάδες. Επιπλέον αυτή την Κυριακή δεν θα λείψουν το γέλιο, η χαρά, η ικανοποίηση, το χαμόγελο ενώ και ο έρωτας, μην ξεχνάς όμως ποτέ τις συνέπειες των επιλογών σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανασφάλειές σου βρίσκονται εν βρασμώ αυτή την ημέρα, ίσως γιατί νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι σταθερό και βέβαιο, είτε γιατί κάποιες υποθέσεις σου διαταράσσονται και νιώθεις ότι βρίσκεσαι μετέωρος! Θα πρέπει να σκεφτείς λίγο πιο ανοιχτά κάποια ζητήματα που σε αφορούν και να μην μένεις προσκολλημένος στην επίρριψη ευθυνών! Μην θίγεσαι τόσο εύκολα σήμερα όταν άτομα αγαπημένα προσπαθούν να σου δείξουν τον ίσιο δρόμο! Το τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανό σε προβληματίζει έντονα σε οικονομικά!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα Κυριακή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει κόντρες, ανατροπές, και επαναστατικές διαθέσεις στις σχέσεις σου ! Προσοχή στα ξαφνικά καβγαδάκια, ενώ είναι πολύ πιθανό μία σχέση η μία συνεργασία σου να αλλάξει πορεία! Αξιοποίησε αυτή την Κυριακή για συναντήσεις, μετακινήσεις, αλλά και για καθάρισμα του μυαλού από δυσάρεστες σκέψεις που σε κρατούσαν πίσω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ μου Παρθένε, μετράς αυτά που έχεις αλλά επιζητάς να αποκτήσεις ακόμα περισσότερα και είναι γεγονός ότι αποζητάς περισσότερο την υλική ασφάλεια και σιγουριά! Θα θελήσεις να κάνεις μία αγορά, να προχωρήσεις σε μία επένδυση, ή να κουβεντιάσεις για μία οικονομική σου υπόθεση! Συναισθηματικά είσαι απόλυτα κυριαρχικός και ίσως κάπως απόλυτος στα θέλω σου αποζητώντας βαθιά και ουσιαστική ένωση! Κάποια επαγγελματικά σχέδια αλλάζουν με το τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού!

	 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Για σήμερα αγαπητέ μου Ζυγέ είναι φανερό ότι δίνεις πολύ περισσότερη έμφαση στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου και ακολουθείς με πάθος όλα όσα ορίζει η καρδιά σου! Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και δίνεις το 100% του εαυτού σου προκειμένου να κατακτήσεις ότι έχεις θέσει στόχο! Η μέρα σε ευνοεί να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, να βελτιώσεις ζητήματα φυσικής κατάστασης, να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου! Προσοχή στα λάθη βιασύνης αλλά και στην διαχείριση των οικονομικών γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού καραδοκεί για ξαφνικούς μπελάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Σκορπιέ επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στις εργασίες σου, στις υποχρεώσεις σου και σε όλα όσα έχουν μείνει ως εκκρεμότητα και προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις, κάτι το οποίο θα κάνεις με επιτυχία! Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα από κάθε άλλη φορά, ότι εκτός από το να τρέχεις για εργασίες, ή για να φροντίζεις να μένουν ικανοποιημένοι όλοι γύρω σου, έχεις και εσύ από την πλευρά σου ανάγκες τις οποίες είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει ανατροπές στις σχέσεις σου και κόντρες με το οικογενειακό περιβάλλον, διατήρησε την υπομονή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Τοξότη, έχει την ανάγκη να νιώσεις ελεύθερος, ανεξάρτητος και απαλλαγμένος από όρια και κανόνες. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ζωηρή, δραστήρια, ενώ οι προτάσεις και τα καλέσματα από φίλους θα χαρίσουν την δική τους θετική ενέργεια σε αυτή την ημέρα! Διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις με πιο φιλελεύθερο και ανοιχτό πνεύμα και κρίνεις ότι έχει έρθει η ώρα να διασκεδάσεις πολύ περισσότερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι αρκετά φιλόδοξος και επεκτατικός αυτή την ημέρα, θέτοντας νέους στόχους και αφιερώνοντας όλη σου την ενέργεια σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον,τις προοπτικές ή ακόμα και το γάμο. Θέλεις να κάνεις το σωστό, το πρέπον, αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει για να μπορείς να νιώθεις ότι επιτέλους ηρέμησες. Πιέζεσαι πολύ συναισθηματικά από τις εξελίξεις γύρω σου για αυτό οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι απότομες απαιτητικές! Κάποιες οικονομικές ανατροπές θα πάνε πίσω κάποια σχέδιά σου !

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και εσύ βρίσκεις και πάλι την επαναστατική και εκκεντρική σου φύση! Θέλεις να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει, να πας κόντρα στο κύμα, να αλλάξεις τρόπο ζωής και συνήθειες … όμως άθελά σου μπορεί να πληγώσεις όσους αγαπάς !Επιπλέον φιλοσοφείς την ζωή με πιο ανανεωμένη διάθεση, ανακτάς την σπιρτάδα του ενθουσιασμού και κάνεις σχέδια επέκτασης, ή και βελτίωσης της ζωής σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού φέρνει κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που έχουν αποκαλυπτικό χαρακτήρα . Κάποια μυστικά βγαίνουν στην φόρα και σοκάρουν! Επιπλέον , το ένστικτό σου είναι πολύ ισχυρό αυτή την ημέρα και οφείλεις να το εμπιστευτείς άμεσα, γρήγορα διώχνοντας κάθε φόβο ή ανασφάλεια που σου έχει δημιουργηθεί αυτό τον καιρό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...