Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Φρικτά δολοφονημένη βρέθηκε η ηθοποιός Μαρίου Μπονίκου

Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε νεκρή η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Μπονίκου, που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70, το πρωί του Σαββάτου στην Αίγινα.

Η γυναίκα έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι, ενώ βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, με μία σακούλα στο κεφάλι.

Την Μαρία Μπονίκου βρήκαν νεκρή στο σπίτι της στις 09.15 η ξαδέλφη της, μαζί με τον σύζυγό της και έναν γείτονά τους.

Ήταν μαχαιρωμένη στο λαιμό, είχε εκδορές σε όλο της το σώμα και σχισμένα ρούχα, ενώ δίπλα της υπήρχε ένας χαρτοκόπτης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Παρασκευής, όπως είπαν στο MEGA κάτοικοι της περιοχής όπου διέμενε η Μαρία Μπονίκου στην Αίγινα, ο 46χρονος γιος τής ηθοποιού βρέθηκε στο λιμάνι να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση.

Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, ενώ στη συνέχεια ο 46χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί του, όπως είπαν στους συγγενείς της Μαρίας Μπονίκου όταν τους πήραν τηλέφωνο στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, επειδή προσπαθούσαν να βρουν το τηλέφωνο του σπιτιού του 46χρονου.

Η ξαδέλφη της άτυχης ηθοποιού έδωσε το τηλέφωνο στην αστυνομία, ενώ εκείνη την ώρα είδε τα φώτα του σπιτιού της αναμμένα.

Το πρωί στις 9, όμως, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να μάθει τι έγινε, καθώς νωρίτερα, κατά τις 7 τα ξημερώματα, οπότε έβλεπε συνήθως την Μαρία Μπονίκου να πηγαίνει στο κοτέτσι της, δεν την είδε το Σάββατο.

Οι αστυνομικοί τής είπαν ότι ο 46χρονος θα πάει στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στην Αθήνα για ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη και έτσι οι συγγενείς σκέφτηκαν να ρίξουν μια ματιά στο σπίτι, για να δουν πώς είναι η μητέρα του.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα, καθώς βρήκαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Εξετάζεται ο γιος

Ο 46χρονος γιος τής Μαρίας Μπονίκου έχει προσαχθεί και εξετάζεται ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας της μητέρας του, καθώς ζούσε μαζί της στην Αίγινα τα τελευταία επτά χρόνια.

Η ηθοποιός έμενε στην Αίγινα επί 20 χρόνια, μαζί με τον σύζυγό της, τον επίσης γνωστό ηθοποιό και θεατρικό συγγραφέα Μάνο Βενιέρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2020.

Μητέρα και γιος ζούσαν σχετικά απομονωμένοι και δεν είχαν στενές επαφές με κανέναν – γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, οι συγγενείς και γείτονες της άτυχης γυναίκας δεν την αναζήτησαν όταν η αστυνομία επικοινώνησε μαζί τους στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όπως εξήγησαν στο MEGA.

Ανέφεραν, μάλιστα, πως η Μαρία Μπονίκου δεν ήθελε να συζητά για τα ψυχολογικά προβλήματα του γιου της.

Η ξαδέλφη και ένας γείτοντας της ηθοποιού μίλησαν στην κάμερα του MEGA και δήλωσαν συγκλονισμένοι για το φριχτό θέαμα που αντίκρυσαν, όταν βρήκαν την Μαρία Μπονίκου νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της ΣΕΗ για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσω ανάρτησής του στο facebook δηλώνει συγκλονισμένος για την άγρια δολοφονία της 73χρονης Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα.  

«Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιέρη συνεργαστήκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας. Μαρία μου γλυκειά γιατί να φύγεις έτσι!!!».

Η Μαρία Μπονίκου βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο, το πρωί εντός της κατοικίας της στην περιοχή “Πολλές Ελιές” Αίγινας .

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Από το 1822, είχαμε 215 κυβερνήσεις και 104 πρωθυπουργούς!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Απριλίου τίθεται σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1882 τίθεται σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου, δημιούργημα του Χαρίλαου Τρικούπη. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το 1856 άνοιξε ο δρόμος Μύλοι – Τρίπολη για τις λεγόμενες...

ΟΝΝΕΔ: Εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες, ως μία λύση στο δημογραφικό

Την εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες, πρότεινε η ΟΝΝΕΔ στην εκδήλωση που διοργάνωσε με θέμα το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική,...

Ενδοοικογενειακή βία: 831 συλλήψεις – Παραβατικότητα ανηλίκων: 395 συλλήψεις

831 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία και 395 για παραβατικότητα ανηλίκων το πρώτο 15νθήμερο Απριλίου Τα αποτελέσματα της δράσης της ελληνικής αστυνομίας το πρώτο 15νθήμερο του...

Η κληρονομιά της Ελλάδας : Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας...

Τα βλέμματα του παγκόσμιου αθλητισμού στράφηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία, όπου σχεδόν 100 μέρες πριν από την τελετή έναρξης των...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Στα καταγάλανα νερά του Μύρτου 18 Απριλίου 2024
Πετρέλαιο: Νέα βουτιά των τιμών του αργού

Τρεχάτε ποδαράκια μου: Ξεπέρασε τα 2 ευρώ η τιμή της βενζίνης

Οι τιμές των καυσίμων καταγράφουν ανοδική πορεία, με τις αρχικές προβλέψεις για την περίοδο του Πάσχα να δείχνουν ότι η τιμή της αμόλυβδης θα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι υπό τον Λυκούργο Λογοθέτη εξεγείρονται και νικούν τους Τούρκους. 1906: Καταστροφικός σεισμός,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Την τελευταία του πνοή, σήμερα το πρωί, άφησε ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Φέρτης. Ο μεγάλος...

Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης, Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά και σεναριογράφος,...

Δίκη σκηνοθέτη για βιασμό: “Με βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του”, κατέθεσε η καταγγέλλουσα

Τις στιγμές βιασμού που φέρεται να βίωσε από τον πρώην σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς...

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης, όπως έκανε γνωστό στα social media,...