Γέλια στη ΝΔ από την δήλωση Τσίπρα ότι ο Μητσοτάκης δεν θέλει εκλογές

Στέλεχος της ΝΔ σημείωνε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κατηγορηθεί και λοιδορηθεί για την επαναλαμβανόμενη θέση του να ζητάει επιμόνως εκλογές.»

24
Η σύνθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Μόνο γέλιο μας προκαλούν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, στην συνέντευξη του Open, ότι ο Μητσοτάκης δεν θέλει εκλογές» ήταν η απάντηση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας όταν τον ρωτήσαμε πως σχολιάζει τα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός στην εν λόγω συνέντευξή του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Τσίπρας είχε υποστηρίξει ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει άγχος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να πάμε σε εκλογές τώρα. Ο κ. Μητσοτάκης ψηφοθηρεί με ελεεινό και λαϊκίστικο τρόπο.»

Το ίδιο στέλεχος μας επεσήμανε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κατηγορηθεί και λοιδορηθεί για την επαναλαμβανόμενη θέση του να ζητάει επιμόνως εκλογές.» Και αναρωτήθηκε: «Άραγε γιατί; Επειδή της φοβάται; Να σας πως εγώ, το κάνει γιατί πιστεύει από την πρώτη ώρα ότι αυτή η κυβέρνηση, η κακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μόνο κακό έχει κάνει στη χώρα.»

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι και η σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία. Και αυτά τα εγγυάται η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τις εκλογές που δεν θα αργήσουν».

Διαβάστε επίσης:  Μητσοτάκης: «Θα φτιάξουμε το Μάτι πολύ καλύτερο από πριν»

Επίσης είναι χαρακτηριστική η φράση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κατά τη ομιλία του στη Πολιτική Γραμματεία που μίλησε για «κυβέρνηση-κουρελού».

Όσο περνάει ο καιρός ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ωριμάσει και με τακτικούς σχεδιασμούς έχει ετοιμάσει τα στελέχη του για την επόμενη ημέρα όταν η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να κυβερνήσει τον τόπο. Οι ευθύνες που θα έχει στη συγκεκριμένη συγκυρία είναι μεγάλες και οι μάχες που θα δοθούν πολλές. Τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολλά. Ιδιαίτερα στην εξωτερική πολιτική αποτελεί ίσως το σημαντικότερο θέμα με το οποίο θα κληθεί η νέα κυβέρνηση να δώσει λύσεις. Προς ώρας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως είναι λογικό, προσέχει για να έχει… Κάνει προσεκτικά βήματα, αποφεύγοντας τα όποια λάθη που θα του στοιχίσουν ψήφους, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει αποδυθεί σε έναν προεκλογικό αγώνα, στον οποίο δεν διατάζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου να οικειοποιηθεί και το παραμικρό που του παρέχει η εξουσία.