Γεννήματα σε Τσίπρα: Είστε κατηγορούμενος στη συνείδηση του ελληνικού λαού

26
Γεννηματά: «Νέο παραμύθι της κυβέρνησης η καθαρή έξοδος από τα Μνημόνια»

Σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό έδωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. «Κύριε Τσίπρα, νομίζετε ότι έχετε το πολιτικό ή το ηθικό ανάστημα να μας κουνάτε το δάχτυλο; Ντρέπομαι για λογαριασμό σας που παρακολούθησα αυτή την συζήτηση σε αυτό το επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας πως το μόνο που έχει απομείνει στην κυβέρνηση είναι ο διχαστικός λόγος και τονίζοντας πως η ίδια είναι πολύ υπερήφανη για την παράταξη και την διαδρομή της.

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας πως «στήνεται ανεμιστήρες λάσπης» και πως ο πρωθυπουργός είναι πλέον κατηγορούμενος στην συνείδηση του ελληνικού λαού.

«Όσοι πρόλαβαν και είδαν το φως της Αριστεράς σήμερα φορούν κοστούμια και κάθονται δίπλα σας» είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό σχετικά με στελέχη που μεταπήδησαν από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας πως «δεκάδες κατασκευαστές δημοσίων έργων συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ…». Σχετικά με την τράπεζα Αττικής είπε πως ο λαός θα πρέπει να μάθει πως η Τράπεζα των μηχανικών έγινε «SYRIZA BANK».

Διαβάστε επίσης:  Μόνο στο 10% η διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση με αιχμή την οικονομία λέγοντας πως η κυβέρνηση κατάφερε το αδιανόητο δηλαδή να μηδενίσει τις θυσίες του ελληνικού λαού και να τον φορτώσει με ένα 3ο μνημόνιο και με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια.

«Εμείς ψηφίσαμε την εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων» είπε η κ. Γεννηματά θυμίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ θέσπισε τους εισαγγελείς διαφθοράς.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση και στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως έχει στους κόλπους της «χειροκροτητές» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.