Γεννηματά: Τάχθηκε υπέρ της έκδοσης «κορονομόλογου»

10
Γεννηματά: Η άρση των μέτρων γίνεται επικίνδυνη άσκηση

Να κρατήσει μέχρι τέλους τη σημαία της πρωτοβουλίας των «9» της Ε.Ε. για την έκδοση «κορονομόλογου», κάλεσε τον πρωθυπουργό, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά,λέγοντας ότι η έκδοσή του ισοδυναμεί με ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ,που θα βοηθήσει την χώρα μας να αποφύγει μια κρίση χρέους, ένα νέο μνημόνιο,την φτωχοποίηση και το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων.

Η κ. Γεννηματά,εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της στους επιστήμονες που καθοδηγούν την Πολιτεία στο δύσκολο αγώνα κατά της πανδημίας ,ωστόσο καταλόγισε στην κυβέρνηση αργά αντανακλαστικά σε πολλές περιπτώσεις,όπως με τις ουρές στις Τράπεζες,τις Εκκλησίες και τα σούπερ μάρκετ.

Επίσης, η κ.Γεννηματά υπογράμμισε την ανάγκη η κυβέρνηση να δείξει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη της προς τους μαχητές της πρώτης γραμμής,εντάσσοντας όλους τους εργαζόμενους στο εθνικό σύστημα Υγείας,στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα,όπως έχει προτείνει το Κίνημα Αλλαγής με τροπολογία που καταθέτει για Τρίτη φορά στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:  Γεωργιάδης: Θα ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις στην επιστρεπτέα προκαταβολή - Τι είπε για την εστίαση