Γεωργιάδης σε Δανέλλη: Να δω τι θα ψηφίσεις για Πολάκη την Παρασκευή

33
Γεωργιάδης: Όλη η κυβέρνηση εργάζεται για να πετύχει την ανάπτυξη

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο στούντιο του ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Δανέλλης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αφού παρατήρησε το «ανήκουστο μια κομματική εφημερίδα να προαναγγέλλει ότι θα με καλέσει ο εισαγγελέας για τη Νovartis» (σ.σ. αναφερόμενος στην Αυγή), ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι ο πρώτος που θέλει να πάει σε Ειδικό Δικαστήριο βάσει του νόμου 86 του Συντάγματος, αν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του για την Novartis.

Στην παρατήρηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ περί «φυσικού δικαστή» και όχι του νόμου περί Ευθύνης Υπουργών, ο κ. Γεωργιάδης, αφού παρατήρησε ότι ο ίδιος σέβεται στο σύνολό του το Σύνταγμα και όχι μόνο στα άρθρα που του αρέσουν (άρα, αυτό προβλέπεται για την περίπτωσή του, αν αποδειχθεί κάτι εναντίον του στην υπόθεση Novartis), ρώτησε τον κ. Δανέλλη: «Να δω τι θα την Παρασκευή για τον Πολάκη.

Διαβάστε επίσης:  ΝΔ και ΚΙΝΑΛ "ψάχνουν" τις έξι διαρροές από την ψηφοφορία για τον Παπαγγελόπουλο

Η αναφορά στον Παύλο Πολάκη έγινε στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα, θέμα για το οποίο υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα. Ο κ. Δανέλλης δεν απάντησε για το τι θα πράξει την Παρασκευή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρατηρεί: «Σε μένα θέλει φυσικό δικαστή, στον Πολάκη θα ψηφίσει να πάει στον φυσικό δικαστή;»