Για Παρασκευή οδεύει η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

Ο Πάνος Καμμένος ακύρωσε την αυριανή προγραμματισμένη τηλεοπτική του συνέντευξη

29
Άρχισε η συνάντηση των Τσίπρα-Καμμένου

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναμενόμενη αποψινή συνάντηση μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου φαίνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.

Την ίδια ώρα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος ακύρωσε την προγραμματισμένη αυριανή του συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό.

Όλα δείχνουν ότι η συνάντηση των δύο μεταφέρεται για την Παρασκευή. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο προφανώς για υπάρξει ένα “ομαλό” διαζύγιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε απόψε στον Πάνο Καμμένο και του ζήτησε να συναντηθούν την Παρασκευή το πρωί. Πηγές των ΑΝΕΛ τονίζουν πως ο υπουργός Άμυνας, καλή τη πίστει αποφάσισε να ακυρώσει την συνέντευξή του στο Star και να την μεταθέσει για την επόμενη Παρασκευή, 18.01.2019.

Διαβάστε επίσης:  Ελεύθερη πρόσβαση από το σπίτι σε 22 μουσεία του κόσμου

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας των δύο ανδρών εξέφρασε την δυσφορία του για το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να δώσει συνέντευξη μία ώρα μετά προφανώς για να του απαντήσει σε όσα ο πρώτος θα είχε ήδη πει, δημιουργώντας την εντύπωση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό διάλυση.

Μετά από συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, αποφασίστηκε ο Πάνος Καμμένος να αναβάλλει την συνέντευξή του για το επόμενο διάστημα, όπως προαναφέραμε, ενώ επίσης συμφώνησαν να συναντηθούν την Παρασκευή, καθώς ο πρωθυπουργός την Πέμπτη, 10.01.2019, θα είναι απασχολημένος με την επίσημη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα.