Γιάννενα: Ένας κρεοπώλης …απάτη

Έπαθαν πλάκα όταν έμαθαν τι κρέατα πουλούσε!

378
Γιάννενα: Ένας κρεοπώλης απάτη

Ο ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στα Γιάννενα είχε καλύτερες τιμές από τους συναδέλφους του. Αυτό έφερε στο κατάστημά του πλήθος κόσμου. Η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί…

Ο κρεοπώλης στα Γιάννενα είχε βρει τον τρόπο να αυξήσει εντυπωσιακά τα έσοδά του, αφού για τα κρέατα που πουλούσε στο κατάστημά του, δεν είχε πληρώσει ούτε ένα ευρώ. Ο 34χρονος, όπως διαπιστώθηκε, τα είχε κλέψει με τη βοήθεια ενός 23χρονου μετανάστη και τα πουλούσε τις γιορτές, στους ανυποψίαστους πελάτες του.

Όλα αυτά σε κρεοπωλείο, σε περιοχή του δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων. Ιδιοκτήτης και μετανάστης, διέρρηξαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου άλλο κρεοπωλείο και βούτηξαν 22 αμνοερίφια και ένα μοσχάρι.

Τα πήγαν στο κρεοπωλείο του 34χρονου και άρχισαν να τα δίνουν στους πελάτες σε τιμές δελεαστικές. Βλέπετε, υπήρχαν πολλά περιθώρια, αφού το κέρδος ήταν εκ των προτέρων εξασφαλισμένο.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και τα κλεμμένα κρέατα βρέθηκαν στο κρεοπωλείο του 34χρονου. Εκεί εντοπίστηκε και ο 23χρονος αλλοδαπός, για τον οποίο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Διαβάστε επίσης:  Άγιοι Πέτρος και Παύλος Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι – Γιορτή σήμερα 29 Ιουνίου

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και περί αλλοδαπών κατά περίπτωση και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Είχαν κλέψει και πετρέλαιο από φορτηγό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 21/22-12-2018.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο δραστών, οι οποίοι διακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν από κοινού είκοσι δύο αμνοερίφια και μοσχάρι από την ανωτέρω επιχείρηση καθώς και πετρέλαιο από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τα κλεμμένα αμνοερίφια διατέθηκαν προς πώληση σε πελάτες κρεοπωλείου ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του 23χρονου αλλοδαπού, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.