Γιατί οι 40αρες είναι ίσες με δύο 20αρες;

73

Τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι συχνά αντικείμενο σχολίων. Όταν όμως μια γυναίκα αναζητά τον έρωτα και ένας άνδρας, «ανάβει» μαζί της, τότε η ηλικία, μπαίνει για λίγο στο περιθώριο.

Τις αποκαλούν «κούγκαρ» δηλαδή, ορεινό λιοντάρι, επειδή κυνηγούν τους νεους, αλλά οι άνδρες είναι , τελικα, που βρυχώνται σαν λεοντες στο κρεβάτι.

Μια 52χρονη μίλησε για την εμπειρία που τη έκανε να δει τον έρ ωτα με άλλο μάτι, μετά το διαζύγιό της στην ηλεκτρονική στήλη My Life in S3χ του Guardian όπου κάθε εβδομάδα αναγνώστες και αναγνώστριες εξομολογούνται κάποια θέματα για την προσωπική τους ζωή.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, χώρισα από τον άνδρα μου μετά από 25 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά. Η σeξουαλική μας ζωή είχε μετατραπεί σε υπόθεση «μια φορά στις δεκαπέντε», κάτι σαν αγγαρεία χωρίς καν την προσδοκία οργασμού. Το πρόβλημα ήταν ότι, μόλις πάτησα τα 50, ένιωθα πιο «ξαναμμένη» από ποτέ. Έτσι, από τότε που έμεινα μόνη μου, έκανα τα πάντα για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, γνώρισα έναν τύπο. Ήξερα ότι ήταν νεότερος από εμένα, αλλά δεν φανταζόμουν πόσο. Ήταν 34 και «ξύπνησε» τις αισθήσεις μου με τρόπο που δεν περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε: Μέχρι που λιποθύμησα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός ιδιαιτέρως έντονου οργασμού. Η σχέση δεν κράτησε, αλλά τους λίγους μήνες που περάσαμε μαζί απέκτησα αρκετή σεξουαλική αυτοπεποίθηση ώστε να μη με νοιάζει πια η ηλικία μου.

Διαβάστε επίσης:  Τα δύο μαχαίρια

Όπως αποδείχτηκε, αρκετοί νεαροί προσεγγίζουν μεγαλύτερες γυναίκες για σεξ χωρίς δεσμεύσεις, επειδή, τα περισσότερα κορίτσια στην ηλικία τους αναζητούν σοβαρή σχέση με προοπτική το γάμο.

Οι άνδρες που γνώρισα με έμαθαν να διαχωρίζω το σεξ από την αγάπη και έτσι να νιώθω πραγματικά ελεύθερη.

Είχα φανταστικές εμπειρίες με τριαντάρηδες ή ακόμα και εικοσάρηδες (κάποιοι ήταν νεότεροι από τον μικρό μου γιο). Αρχικά προσπάθησα να βάλω ένα όριο στα 35, αλλά δεν είχε νόημα. Εξάλλου, ο στόχος μου δεν ήταν να βρω νέο σύζυγο, αλλά να διασκεδάσω.

Άρχισα να εξερευνώ την σκηνή των sεx party, όπου ανακάλυψα ότι απολαμβάνω το σεξ και με γυναίκες.

Αντίθετα με το τι μπορεί να πιστεύετε, τα sεx party δεν είναι χυδαία. Συνήθως διεξάγονται σε διακριτικές τοποθεσίες και η μέση ηλικία των συμμετεχόντων είναι τα 35, παρόλο που εκεί, κανείς δεν νοιάζεται για το τί γράφει η ταυτότητα στο πεδίο ηλικία.

Τα στάνταρ μου είναι πλέον υψηλά και έχω ανακαλύψει ότι οι νεαροί άνδρες δείχνουν μεγάλη προθυμία να σε ικανοποιήσουν. Ίσως βρω κάποτε κάποιον στην ηλικία μου, αλλά μέχρι τότε, δεν θα πω όχι στον επόμενο τριαντάρη, που θα βρεθεί στον δρόμο μου».