Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες;

77

Τι έδειξε μια έρευνα δυο γυναικών δημοσιογράφων

Πολλοί νέοι πλέον προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες. Οι λόγοι είναι πολλοί. Εκτός από τις ερμηνείες της ψυχολογίας, υπάρχουν και λόγοι πιο πρακτικοί, πιο καθημερινοί, που κάνει τους μικρότερους να προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες.

Θέλοντας να εξετάσουν το σύνδρομο «Mrs. Robinson» δυο γυναίκες δημοσιογράφοι, οι Felicia Brings και Susan Winterau, έκαναν μια έρευνα σε 200 άνδρες και τα αποτελέσματα τα δημοσίευσαν στο βιβλίο τους με τίτλο «Older Women, Younger Men: New Options for Love and Romance».

Είναι πιο χαλαρές

Δεν βιάζονται για τίποτα. Ούτε για τη σχέση ούτε για το σεj. Έχουν εμπειρίες στη ζωή και τώρα απλά απολαμβάνουν κάθε στιγμή της.

Πειραματίζονται ερωτικά

Ειδικότερα μια γυναίκα που έχει κάνει παιδιά, απολαμβάνει ακόμα περισσότερο το σeξ. Και φυσικά θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα σε αυτό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τι θέλει και πως να το διεκδικήσει. Και φυσικά θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης:  Το ανέκδοτο : Ο Τάκης η γιαγιά … και το κιλοτάκι !

Η σχέση είναι περιπέτεια

Ένας νεότερος άντρας μαθαίνει πολλά από τη μεγαλύτερη γυναικά, κάτι που κάνει τη σχέση μια περιπέτεια αναζήτησης και εκπλήρωσης.

Κάνουν καλύτερες συζητήσεις

Μια γυναίκα πιο σίγουρη, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάνει σίγουρα καλύτερες συζητήσεις και στους άντρες φυσικά αρέσει αυτό. Το φάσμα της συζήτησης είναι σαφώς μεγαλύτερο και δεν επικεντρώνεται σε θέματα ηλικία, οικογένειας και επαγγελματικής καταξίωσης.

Δεν τους αρέσουν τα δράματα

Τα αποφεύγουν ή τουλάχιστον δεν τα χρησιμοποιούν για να κάνουν το δικό τους.

Είναι προσγειωμένες

Ξέρουν τι θέλουν, τι ζητούν και ξέρουν επίσης τι μπορεί να τους προσφέρει ο άλλος. Γνωρίζουν επίσης τον τόπο και χρόνο για να το κάνουν.

Είναι πιο σίγουρες

Κυρίως για τον εαυτό τους. Έχουν αυτοπεποίθηση, τα ξεσπάσματα είναι λιγότερα και δεν δημιουργούν σκηνές, ενώ συνήθως δεν χρειάζονται ή δεν ζητούν συναισθηματική στήριξη και εξάρτηση.