ΓΙΑΤΙ τόσο άγχος να “φάνε” τον Θεοδωρικάκο; – Γελάνε στη ΝΔ με το πρωτοσέλιδο της “Κόντρα News”

201

Μπέρδεψαν τις ημερομηνίες στην εφημερίδα «Κόντρα News» και έβγαλαν το πρωταπριλιάτικό τους 19 μέρες νωρίτερα!

Είναι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που… «αποκαλύπτει» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θυσιάζει τον Θεοδωρικάκο»!!!

Θεοδωρικάκος, ΝΔ, πρωτοσέλιδο, "Κόντρα News",

Πρόκειται για μια καρατόμηση, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «με πολλούς αποδέκτες».

Το δημοσίευμα για να στηρίξει τον ισχυρισμό του εμπλέκει Αντώνη Σαμαρά, Ντόρα Μπακογιάννη, και ό,τι και όποιον μπορεί να φανταστεί, κάνοντας άλματα λογικής που μόνο ένα πρωταπριλιάτικο δημοσίευμα θα μπορούσε να επικαλείται.

Επικοινωνήσαμε με κορυφαίο παράγοντα της Πειραιώς και του επισημάναμε το δημοσίευμα. Έβαλε τα γέλια και μας επισήμανε: «Καλό, αλλά λίγο πρόωρο για πρωταπριλιάτικο», σημειώνοντας ότι η σχέση του προέδρου της ΝΔ με τον στενό του συνεργάτη Τάκη Θεοδωρικάκο είναι άρρηκτη.

Διαβάστε επίσης:  Εγκρίθηκαν οι πρώτες 13.502 αιτήσεις για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ"

Βέβαια ο ανώνυμος συντάκτης του δημοσιεύματος, στο άγχος του να το στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί, άθελά του, πίσω από τις γραμμές αποκαλύπτει και την… «πηγή» του. «Πηγή» που για μια ακόμη φορά θα μείνει στο επίπεδο της… επιθυμίας!

Η εφημερίδα πάντως που επελέγη για τη «διαρροή» της πληροφορίας είναι η σωστότερη, μιας και στην Ελλάδα θεωρείται η εφημερίδα του Τραμπ, ο οποίος, ως γνωστόν, κατέχει το… copy write της μετα-αλήθειας και είναι οπαδός των fake news….