Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: H μοιραία νύχτα και οι αποφάσεις

85

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν το πιο δύσκολο στην κοινή προσωπική και επαγγελματική πορεία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Το ζευγάρι που δεν έχει πάψει να αγαπιέται πολύ, πήρε κάποιες αποφάσεις για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έχουν μεταξύ τους.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι, είναι λίγο πολύ γνωστά, με την πίεση να έχει βαρύνει πολύ επάνω τους. Βέβαια κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να κρατήσουν τη μεταξύ τους ένταση μακριά από το οικογενειακό τους περιβάλλον και τα δυο τους παιδιά, τα οποία λατρεύουν και τα μεγαλώνουν με απόλυτη αγάπη, προσοχή και σεβασμό.

Οι χωριστές διακοπές που έκανε το ζευγάρι κάθε άλλο, παρά τυχαίες δεν ήταν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι χωριστές διακοπές εντάσσονται στο πλαίσιο της απόφασης που πήρε πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι, να κρατήσουν δηλαδή κάποιες αποστάσεις, ώστε να καθαρίσει η σκέψη τους και να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα πράγματα και τις νέες καταστάσεις και συνθήκες το χειμώνα που έρχεται. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πως τις αντίστοιχες αποστάσεις με αυτές των διακοπών προσπαθούν να τηρήσουν και στην κοινή τους ζωή στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου;

skorsa

Η νέα αρχή

Φέτος είναι η πρώτη σεζόν που δεν θα καλημερίσουν μαζί το τηλεοπτικό κοινό, γι΄αυτό και η ένταση έχει χτυπήσει κόκκινο. Η Φαίη και ο Γιώργος αποφάσισαν να μην φορτώνουν ο ένας το άγχος του άλλου, κάτι που συμβαίνει συνήθως στα ζευγάρια και να ακολουθήσουν κατά κάποιον τρόπο παράλληλη ζωή, ενώ δεν παύουν από κοινού να είναι οι καλύτεροι γονείς για τα παιδιά τους. Όλο αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Τέτοια κουβέντα δεν έχει γίνει καν. Αντίθετα πιστεύουν πως όταν ηρεμήσουν τα πράγματα θα μπορέσουν να κάνουν μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: ciao