Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Γλυκά Νερά: Νέο στοιχείο – Ψάχνουν συνεργό του συζυγοκτόνου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Μπορεί ο συζυγοκτόνος να βρίσκεται στις φυλακές, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται πως… έχει ακόμα πολλά στοιχεία που μένουν στο σκοτάδι και αυτός είναι ο λόγος που η αστυνομία συνεχίζει να «ψάχνει».

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις απειλές προς τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, η ΕΛ.ΑΣ., έχει στη διάθεσή της σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού του 33χρονου πιλότου στο φρικτό αυτό έγκλημα.

Το στοιχείο «φωτιά»

Οι αναφορές της γυναίκας που γνώριζε τα «μυστικά» της Καρολάιν έχουν δώσει ένα σοβαρό στοιχείο στις αρχές, το οποίος δεν αποκλείεται να «ξεκλειδώσει» τον ρόλο του τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

Το στοιχείο αυτό δεν είναι άλλο από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας την απειλούσε: «Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει» της έλεγε ο άνδρας με αγριεμένο ύφος στο τηλέφωνο.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Μάλιστα, όταν έγινε ευρέως γνωστό ότι η κ. Μυλωνοπούλου είχε δώσει κατάθεση και είχε αναφερθεί εκτενώς στις συνεδρίες με την Καρολάιν, επικοινώνησε μαζί της πρόσωπο που αποτελεί κοινό γνωστό της ίδιας και του 33χρονου πιλότου, «ψαρεύοντάς» την για όσα είχε πει στην αστυνομία.

Την είχαν «δασκαλέψει»

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εκείνη την εποχή είχαν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στον «σκηνοθέτη» και εκτελεστή του εγκλήματος, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με αποτέλεσμα να την έχουν «δασκαλέψει» για το τι θα πρέπει να απαντήσει σε ενδεχόμενες ερωτήσεις από την πλευρά του πιλότου για τα στοιχεία της κατάθεσης.

Πράγματι, τις επόμενες κιόλας ημέρες ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κυρία Μυλωνοπούλου και τη ρωτούσε τι είχε πει στην κατάθεσή της. Από την πλευρά της εκείνη του απάντησε ό,τι ακριβώς είχε συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς.

Από εκεί κει έπειτα η σύμβουλος ψυχικής υγείας δέχτηκε τα τρια διαδοχικά απειλητικά τηλεφωνήματα, με απόκρυψη, στα οποία άγνωστος άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς ωστόσο να δίνει άλλες εξηγήσεις.

«Εξαφανίστηκε» το Instagram του συζυγοκτόνου

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί ότι ο λογαριασμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ΄ ομολογίαν δράστη, παρότι ήταν στον «αέρα» όλο το διάστημα από την ημέρα της δολοφονίας της Καρολάιν και έπειτα, πλέον δεν είναι ενεργός.

Συγκεκριμένα εδώ και λίγες ημέρες όποιος επιχειρήσει να επισκεφθεί τον λογαριασμό «flying.babis» λαμβάνει μήνυμα πως η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη και πως ενδεχομένως να έχει διαγραφεί.

Ο λογαριασμός συνέχιζε να είναι διαθέσιμος και μετά από την ομολογία του που οδήγησε στην προφυλάκισή του, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μπαίνουν και να ξεσπούν κατά του συζυγοκτόνου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οικογένεια βία: Εκτοξεύτηκαν οι καταγγελίες – Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μαξίμου

Τι αποφασίστηκε σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για τη μεγάλη έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας. Οι σχετικές καταγγελίες εκτοξεύθηκαν στις...

Το κλειδί του χαμένου παραδείσου!

Η τέταρτη Κυριακή του Τριωδίου, η Κυριακή της Τυρινής όπως ονομάζεται, είναι αφιερωμένη στην ενθύμηση της εξόδου των Πρωτοπλάστων από τον παράδεισο της τρυφής. ...

Ευαγγέλιο Κυριακής 17 Μαρτίου 2024

Εωθινό Ευαγγέλιο Κυριακής Εωθινόν Η’ – Κατά Ιωάννη Κ'(20) 11-18 Μαρία δὲ εἱστήκει πρὸς τῷ μνημείῳ κλαίουσα ἔξω.ὡς οὖν ἔκλαιε, παρέκυψεν εἰς τὸ μνημεῖον καὶ θεωρεῖ...
Άδεια ειδικού σκοπού - Ποιοι γονείς δικαιούνται και ποιοι όχι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 4 Βήματα για να προσεγγίσουμε τα παιδιά μας όταν (οι σχέσεις μας μαζί...

Γράφει ο Γιάννης Ξηντάρας* – Ψυχολόγος www.paidi-efivos.gr Τα παιδιά (μας) τα αγαπάμε. Τα παιδιά (μας) θέλουμε να είναι ευτυχισμένα. Θα κάναμε τα πάντα για τα παιδιά (μας). Κι όμως...

Άγιος Παΐσιος: Η απομάκρυνση από τον Θεό είναι κόλαση

– Δεν θυμάμαι μέρα να μην έχει παρηγοριά θεϊκή. Διακοπές γίνονται μερικές φορές και τότε νιώθω άσχημα, και έτσι μπορώ να καταλάβω πόσο άσχημα...

Μεγάλη Σαρακοστή: Μια μακρά και κοπιαστική πορεία προς το Πάσχα

Το Πάσχα δεν είναι για μας τους Ορθοδόξους Χριστιανούς μια εκκλησιαστική εορτή όπως όλες οι άλλες, αλλά είναι αναμφίβολα η εορτή των εορτών και...

Τι είναι τελικά το Τριώδιο;

Από μικρό παιδί που ήμουνα μέχρι και σήμερα ακούω την έκφραση άνοιξε το τριώδιο, το οποίο συνδέουν οι άνθρωποι με τις Απόκριες, χορούς, πανηγύρια,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου η δικηγόρος που τον εκπροσώπησε

Παραιτήθηκε η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή που εκπροσώπησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ενώπιον του Μικτού Ορκωτού...

Νίκαια: Στη φυλακή ο 50χρονος συζυγοκτόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του...

Γλυκά Νερά: Οι γονείς του πιλότου διεκδικούν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Κεκλεισμένων των θυρών συζητήθηκαν σήμερα οι αιτήσεις της Σούζαν Κράουτς, μητέρας της δολοφονηθείσας Καρολάιν...

Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο 49χρονος καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνος

Προφυλακίστηκε ο 49χρονος αλλοδαπός καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 41χρονης συζύγου του, στο...